Sponsoreret indhold fra Danske Spil

Torsdag aften løb Chelsea ind i en historisk øretæve i Premier League, da José Mourinhos tropper tabte hele 5-3 ude mod Tottenham.

Det var Chelseas andet nederlag på mindre end en måned, og det har gjort det muligt for Manchester City at spille sig op på siden af London-mandskabet i toppen af tabellen.

Her ligger Chelsea og City nu helt lige både på point og målscore. Men selvom Chelsea ikke virker lige så skræmmende stærke som tidligere i sæsonen, så har Danske Spil* fortsat Mourinho og Co. som de største favoritter til at blive engelske mestre.

Løber Chelsea med titlen giver det således odds 1,65, mens et mesterskab til Manchester City giver pengene 2,50 gange igen.

- Selvom Chelsea har tabt to kampe på relativt kort tid, så har de set utroligt solide ud sæsonen igennem, og vi tror kun, det er et spørgsmål om tid, før holdet kommer tilbage på sporet. Samtidig må Manchester City fortsat undvære Aguero i den kommende og meget vigtige tid, når Dzeko heller ikke er klar, gør det City sårbare offensivt, og det kan komme til at koste point. Derfor ser vi fortsat Chelsea som de største titelfavoritter, forklarer Hans-Henrik Busk Stie, oddssætter hos Danske Spil*.

Største udfordrer til de to nuværende førerhold er ifølge Danske Spil* Manchester United, der lige nu giver odds 19,00 som engelske mestre 2014/15.

Arsene Wengers Arsenal giver pengene 80,00 gange igen, mens der er odds 250 på et sensationelt mesterskab til sæsonens helt store positive overraskelse Southampton.

Spil på din favorit til at blive engelsk mester på Danske Spil*.