Sponsoreret indhold fra NordicBet

Mindst tre spillere fra landsholdets startopstilling vil skifte klub i januar, lyder forudsigelsen fra bookmakeren NordicBet, der har sat odds på 20 rød-hvide profilers skæbne i vinterens transfervindue. 

Usædvanligt mange danske landsholdsspillere vil i løbet af denne måned skrive under på en aftale med en ny klub. Sådan lyder konklusionen på bookmakeren NordicBets analyse af aktiviteterne bag kulisserne i det igangværende transfervindue, som har været åben i en lille uges tid. 

Profilerne på nationalmandskabet er altid i høj kurs hos udenlandske klubber, men denne gang er der særligt mange danskere i de to grupper, som typisk søger nye græsgange: Dem på bænken og dem, der er i storform.

I den første grupper finder man spillere som Pierre-Emile Højbjerg, William Kvist og Nicklas Bendtner. I den anden er et af tidens varmeste navne, Christian Eriksen, i selskab med Simon Kjær, Lasse Schöne, Michael Krohn-Dehli, Andreas Bjelland og Lasse Vibe. De har alle gjort det så godt, at større klubber kappes om dem med guldrandede kontrakter.

NordicBets samlede vurdering er, at mindst tre spillere fra landsholdets startopstilling vil skifte klub inden transfervinduet smækker i.

"Det tegner til at blive et virkelig spændende transfervindue for de danske landsholdsspillere. Profiler som Højbjerg, Kvist og Vibe vil højst sandsynligt skifte klub, mens en håndfuld andre heldigvis har præsteret på så højt niveau, at de også er meget interessante i større europæiske klubber. Det kan sagtens ende med, at spillere som Kjær, Schöne, Krohn-Dehli og Bjelland alle ender med at tage et skridt op," siger NordicBets oddssætter Tonni Munk Jensen.

De to største profiler på landsholdet, Christian Eriksen og Nicklas Bendtner, er også i andre klubbers søgelys.

"Tottenham giver næppe slip på vores klart bedste landsholdsspiller allerede i dette transfervindue, mens situationen er noget anderledes i Wolfsburg, hvor man nok ikke har det store imod at give slip på Nicklas Bendtner. Det er dog de færreste klubber, der både kan og vil matche den nuværende løn, så det ligner status quo for både Bendtner og Eriksen," lyder det fra Tonni Munk Jensen.

Bliver landsholdsspilleren solgt eller lejet ud til en anden klub i januar måned?

Pierre-Emile Højbjerg 1,02
Lasse Vibe 1,14
William Kvist 1,60
Michael Krohn-Dehli 2,45
Uffe Bech 2,45
Andreas Bjelland 3,00
Lasse Schöne 4,00
Simon Kjær 4,00
Yussuf Poulsen 7,75
Christian Eriksen 8,25
Peter Ankersen 9,75
Nicklas Bendtner 12,00
Lars Jacobsen 20,00
Kasper Schmeichel 20,00
Rasmus Würtz 25,00
Thomas Kahlenberg 30,00
Morten "Duncan" Rasmussen 30,00
Nicolai Boilesen 30,00
Stephan Andersen 30,00
Daniel Agger 50,00

Find spillet på www.NordicBet.dk under Odds - Fodbold - Danmark - Specialspil