Startskuddet har lydt og transfervinduet er dermed formelt åbnet i dag mandag, men der har allerede været ivrig aktivitet blandt de europæiske klubber, der jagter forstærkninger til den kommende sæson.

Hos FC Barcelona har man hentet den brasilianske Neymar, Bayern München har taget pænt imod Pep Guardiola og skrevet kontrakt med Mario Götze, og Manchester City har skaffet både Fernandinho fra Shakhtar Donetsk og spanske Jesus Navas fra Sevilla. Imens har ambitiøse Monaco har hentet den colombianske bomber Radamel Falcão samt landsmanden James Rodriguez og portugisiske Joâo Moutinho.

Der har dog også været gang i handlerne herhjemme, hvor FCNs Jores Okore og AaBs Nicklas Helenius nu er blevet holdkammerater i Premier League-klubben Aston Villa.

Det ligner en meget spændende sommer på transfermarkedet, hvor der er flittige rygter om nogle af de største aktører i arenaen. Gonzalo Higuain skulle være tæt på at skrive under med Arsenal, mens der hviskes i krogene om en byttehandel, der sender Cristiano Ronaldo til Manchester United, mens Wayne Rooney fremover kan kalde sig Real Madrid-spiller.

Den spanske konge-klub Real Madrid skulle tilmed også være interesseret i både Edinson Cavani, Luis Suarez og Gareth Bale, så den kan blive en travl sommer for den nye træner Carlo Ancelotti.

Så er der også interesse for de danske spillere, hvor Daniel Agger sættes i forbindelse med Barcelona og Christian Eriksen stadig er rygtet til Champions League-finalisterne Dortmund.

Der er som altid også special-spil hos bookmakerne på disse transfer-rygter.

UDVALGTE TRANSFER-ODDS

Cristiano Ronaldo til Manchester United: odds 4,00 hos Unibet*

Wayne Rooney til Real Madrid: odds 10 hos Betsafe

Daniel Agger til Barcelona: odds 3,50 hos Betsafe

Edinson Cavani til Chelsea: odds 2,37 hos Ladbrokes

Edinson Cavani til Real Madrid: odds 2,62 hos Ladbrokes

Luis Suarez til Real Madrid: odds 1,50 hos Ladbrokes

Gareth Bale til Real Madrid: odds 2,75 hos Ladbrokes