Sponsoreret indhold fra NordicBet

Samlet set kom Superligaens tre tophold svækkede ud af januars transfervindue. NordicBet vurderer dog, at FC København bedre kan tåle afgangene end både FC Midtjylland og AaB. 

Selvom FC København i januar måtte vinke farvel til Daniel Amartey og se Stephan Andersen gå ned med en skade, er der ingen grund til panik i Parken. Ifølge NordicBet er mesterskabskonkurrenterne fra FC Midtjylland og AaB nemlig i en værre forfatning efter transfervinduet i nat lukkede. 

FC Midtjylland tog afsked med to store kulturbærere i Erik Sviatchenko og Morten Duncan Rasmussen, mens tjekkiske Vaclav Kadlec blev hentet i Frankfurt. Hos AaB skilte man sig af med forsvarsprofilen Henrik Dalsgaard, men formåede dog at fastholde nøglespillere som Nikolaj Thomsen, Thomas Enevoldsen og Lukas Spalvis.

"Alle topholdene kommer svækkede ud af transfervinduet, men med en bredere trup og nogle fornuftige erstatninger er det vores vurdering, at FCK's mesterskabschancer nu er markant styrkede. FC Midtjylland skal finde en ny identitet uden Sviatchenko og Duncan, og selvom man i AaB uden tvivl er glade for at kunne holde på en række af profilerne, så går man ind til et hektisk forår med en meget smal trup", lyder analysen fra NordicBets oddssætter Tonni Munk Jensen.

Aktiviteten i transfervinduet har ført til, at NordicBet har sænket oddset på et FCK-mesterskab fra 1,47 til 1,40. Til gengæld er oddset på FCM-guld steget fra 4,55 til 4,90. Oddset på AaB fastholdes foreløbig på 7,50.

Hvilket hold vinder Superligaen 2015/2016?
FC København 1.40
FC Midtjylland 4.90
AaB 7.50
Brøndby 21.00
SønderjyskE 175.00
Randers 225.00
OB 750.00
FC Nordsjælland 750.00

Find spillet på www.NordicBet.dk NordicBet*.dk> under Fodbold - Danmark - Sæsonspil