Sommerens transfer-vindue er smækket i. Vi lister alle handler og udpeger de mest interessante sidste øjebliks-transfers.

 

Liste (hos holdnyt.dk) over alle transfers (bemærk at man kan sortere efter liga, klub og handelstype)

Nogle af de mest interessante handler på sommerens sidste transfer-dag (1. september):

Niki Zimling: Den danske landsholdsmidtbanemand bytter en danskerklub ud med en anden - han rejser fra tyske Mainz (Hjulmand ved trænerroret) til hollandske Ajax hvor han bliver holdkammerat med Boilesen, Andersen, Schöne og Fischer.

Micah Richards: Den bomstærke højreback kunne ikke rigtigt få spilletid i Manchester City, så nu prøver han i Serie A-klubben Fiorentina - i håbet om at han kan gøre hvad få englændere har klaret før ham, slå igennem i udlandet

Nogle af de mest interessante handler fra tidligere på sommeren:

Daniel Agger fra Liverpool til Brøndby

Luis Suárez fra Liverpool til Barcelona

David Luiz fra Chelsea til PSG

James Rodriguez fra Monaco til Real Madrid

Di María fra Real Madrid til Manchester United

Alexis Sanchez fra Barcelona til Arsenal

Diego Costa fra Atlético Madrid til Chelsea

Ander Herrera fra Athletic Bilbao til Manchester United


Marvin Pourie: Den unge tyske angriber bombede løs i Silkeborg, men var impotent i FC København. Nu prøver han i SønderjyskE.

 

Javier Saviola. Den lille, lynhurtige angriber har været vidt omkring i sin fodboldtilværelse, fra River Plate i hjemlandet Argentina over Barcelona og Real Madrid (blandt andre) til græske Olympiacos. Og nu prøver han så for første gang kræfter med den italienske Serie A, via en tjans i Verona.

Daley Blind: Den hollanske landsholdsspiller er een af Van Gaals yndlingsspillere, og nu har den nyansatte Manchester United-træner hentet Ajax-defensivmanden til Nordengland. Det er dog ikke det mest interessante United-skifte - det kommer her:


Rademel Falcao: Verdensklasse-angriberen fra Colombia der missede VM pga en knæskade, er draget fra Monaco til Manchester United. Noget af et angreb den nordengelske klub kan stille, med Falcao, Rooney og Van Persie...

Danny Welbeck: Samme overvejelse har Welbeck muligvis haft - i hvert fald skifter den engelske angriber fra Manchester United til Arsenal der har en åben angrebsplads efter Giroud er blevet skadet.

 

Javier Hernandez: Ditto. Den lille mexicanske angriber Chicharito har endelig opgivet at ændre status fra indskifter til stamspiller i Manchester United, og han skifter til Real Madrid. Folk med hang til sarkasme vil så påpege at hans chancer for fast spilletid næppe er større i den spanske hovedstad end i Nordengland.

 

Alvaro Negredo: Endnu et angriberskifte fra Nordengland til Spanien. Den spanske frontløber spillede for Sevilla før han drog til Manchester City i et forgæves forsøg på at blive fast starter. Nu skal han tørne ud for Valencia.

Lewis Holtby, Sandro og Benjamin Stambouli: Christian Eriksens klub Tottenham var også aktiv på transfervinduets sidste dag. Midtbanekreatør (Eriksen-reserve) Holtby blev sendt hjem til Tyskland (HSV) og midtbaneoprydder Sandro (The Beast) skiftede til QPR. Til gengæld hentede Spurs så den talentfulde og meget fleksible defensivmand Stambouli i franske Montpellier. Han føler sig tilpas på den defensive midtbane, men spiller også gerne midterforsvar eller back.