VM-slutrunden nærmer sig med hastige skridt, og ugerne op til bruges i høj grad til at pudse formen af i træningskampe. Disse kampe har i den grad været under lup hos tipperne i den seneste tid, og derfor ikke nogen overraskelse at de også fik en rolle i den forgangne uges OddsXpert.
"Ragnar" skulle blot bruge 4 rigtige tip ud af 5 afgivne til at sikre sig sejren, blandt andet bygget på det uafgjorte resultat i kampen mellem VM-værterne fra Tyskland og Japan. Kronen blev dog sat på værket søndag, hvor den dygtige vinder, helt rigtigt, tippede den noget overraskende makedonske sejr over Tyrkiet.

For sejren får "Ragnar" en præmie på 500 DKK indsat på en Sportingbet-spillekonto. BetXpert ønsker tillykke og sender en mail med nærmere detaljer om præmiens udbetaling.

Juni netop startet - du kan nå det endnu!
Juni måned er knap nok kommet igang, men flere deltagere er allerede gået i udbrud. Således har "biver" og "kmikk" hhv. 10,25 og 9,95 point efter blot fire dage. Men fortvivl ej, det er aldrig for sent. For i OddsXpert står lykken den kække bi - og hele billedet kan ændres på bare én spilledag. Så har du endnu ikke afgivet dit første tip, er det bare op på hesten og sætte jagten ind!

Du kan deltage i OddsXpert-konkurrencen på http://www.betxpert.com/oddsxpert - denne mandag skydes en ny uge og dermed en ny chance for at vinde 500 DKK i gang.

Deltagelse er gratis - og simpel. Hver dag kan du på ovennævnte side finde mellem én og tre udvalgte kampe fra sportens verden med odds fra Sportingbet. Ud fra dagens udvalg, skal du tage stilling til om du vil satse på udfaldet af én af kampene eller ej. Som i det virkelige liv bestemmer du altså hver dag helt selv om du tør tage chancen eller ej... Et afgivet tip koster eet point - men til gengæld er der jo chancen for at få flere igen.