Trænerskifte i AGF?

Ove Pedersen har langt fra fået den start på livet som træner i AGF, som man kunne ønske. Et dumt point-tab i forårspremieren mod nedrykningsrivalerne fra SønderjyskE blev afløst af en regulær røvfuld da holdet var på besøg hos FC Midtjylland, søndag eftermiddag. Netop ulvene kommer på besøg på Atletion til revanchekamp i denne weekend, og skulle det ende med et nyt nederlag til de hvide fra Fredensvang, kan man godt begynde at frygte for Ove Pedersens fremtid i klubben på længere sigt.

Bet365 * har lavet et spil på hvorvidt træneren i AGF pr. 01./08.-2006 stadig hedder Ove Pedersen og odds er som følger:

Er Ove Pedersen træner i AGF pr. 01/08.-2006?

Ja: 1.35
Nej: 2.90


Drop i AaB?

Efter at Jimmy Nielsen har droppet i de første to forårskampe i Superligaen, tilbyder Bet365 * nu et spil på hvornår den nordjyske keeper og AaB næste gang formår at holde buret rent. Skandinavisk marketingchef for Bet365 * , Allan Drost, udtaler:

”Jimmy har set uheldig ud i enkelte situationer i de første par forårs-runder af Superligaen. I begge tilfælde har det kostet points, hvilket ikke står mål med de ambitiøse nordjyders målsætning om at blande sig i kampen om bronzen. Spørgsmålet er hvornår Hamrén får rettet op på slingrekursen i den nordjyske bagkæde – at dømme efter de indskud vi har modtaget, har folk ikke meget tiltro til at man formår at holde SønderjyskE fra fadet i weekenden, da vi indtil videre ikke har modtaget et eneste spil på et AaB ’clean sheet’ mod sønderjyderne”.

Bet365 * ’s spil på scoringer mod AaB ser ud som følger:

Mod hvilken modstander i Superligaen holder AaB næste gang målet rent?

AaB (Inkasserer ingen mål mod SønderjyskE) 2.1
AaB (Inkasserer ingen mål mod FC København) 9
AaB (Inkasserer ingen mål mod FC Nordsjælland) 5.5
AaB (Inkasserer ingen mål mod Brøndby) 20
AaB (Inkasserer ingen mål mod Viborg) 15
AaB (Inkasserer ingen mål mod OB) 25
AaB (Inkasserer ingen mål mod AGF) 30
AaB (Inkasserer ingen mål mod AC Horsens) 50
AaB (Inkasserer ingen mål mod Silkeborg) 70
AaB (Inkasserer ingen mål mod FC Midtjylland) 160
AaB (Inkasserer ingen mål mod Esbjerg) 175


Ønsker du at spille på markedet, skal du blot gå ind under ’special-væddemål’ på Bet365 * ’s danske hjemmeside, samt vælge danske specials i rulle-menuen, hvorefter markedet vil komme til syne nedenfor.