FCK møder onsdag Trabzonspor i returkampen i Champions Leagues playoffrunde. BetXpert bringer her udvalgte odds på Trabzonspor - FCK.

FCK sikrede et fint udgangspunkt i første opgør mod Trabzonspor i sidste uge i Parken med en sejr på 2-1. Onsdag venter returkampen i Trabzon, hvor hjemmeholdets fans vil gøre alt, hvad de kan for at bære deres hold frem til en samlet sejr. 


FCK gjorde det ganske udmærket i den første kamp mod Trabzonspor. Særligt i første halvleg var man i kontrol og kom frem til flest chancer. I anden halvleg sad de tyrkiske mestre mest på opgøret. 

Viktor Claesson bragte FCK foran efter ni minutters på oplæg fra Rasmus Falk, og kort inde i anden halvleg øgede Lukas Lerager til 2-0, da han reagerede hurtigt ved bagerste stolpe og dirigerede bolden op i nettaget efter et hovedstødsoplæg fra Denis Vavro. Tyrkernes reducering satte Anastasios Bakasetas ind, men den gik kun i nettet, fordi Davit Khocholava fik afrettet skuddet. Mathew Ryan, der debuterede for FCK i denne kamp, kunne intet gøre i situationen. 

Sidste uges kamp mellem FCK og Trabzonspor var det første møde mellem de to klubber nogensinde. 

Odds på Trabzonspor - FCK

Nedenfor kan du se de bedste odds på Trabzonspor - FCK. Der er kampstart onsdag aften klokken 21.00, og du kan se med direkte på TV3+ og Viaplay. Hollandske Danny Makkelie skal dømme kampen. 

Odds på Trabzonspor - FCK: 1X2 Højeste odds Bookmaker
Trabzonspor 2,05
Uafgjort 3,75
FCK 4,00
Trabzonspor - FCK odds: Over/under 2,5 mål Højeste odds Bookmaker
Over 2,5 mål 1,88
Under 2,5 mål 2,00
Trabzonspor - FCK odds: Scorer begge hold i kampen? Højeste odds Bookmaker
Ja 1,73
Nej 2,10
Odds på Trabzonspor - FCK: Hvem går videre? Højeste odds Bookmaker
F.C. København 1,65
Trabzonspor 2,50
Målscorerspil til Trabzonspor - FCK Højeste odds Bookmaker
Andreas Cornelius scorer 2,40
Hákon Haraldsson scorer 4,10
Pep Biel scorer 4,80
Viktor Claesson scorer 4,80
Isak Bergmann Johanesson scorer 7,00

Odds på Trabzonspor - FCK er senest opdateret mandag den 22. august klokken 11.31.

                                                                                              Odds på Trabzonspor - FCK hos NordicBet

Bookmakerne har FCK som favoritter til at booke billetten til Champions League-gruppespillet. Du kan således få odds 1,65 på FCK-avancement hos NordicBet*, mens Trabzonspor-avancement giver odds 2,50 hos Bet365*.

Vores ekspert på tyrkisk fodbold, Hans89, har et spilforslag til Trabzonspor - FCK, der går på, at Trabzonspor spiller sig videre til Champions League-gruppespillet. Spilforslaget er skrevet før første opgør i Parken, så du kan få et endnu bedre odds på det nu. Du kan læse Hans89's spilforslag i fuld længde her.

Hans89, hvis borgerlige navn er Hasan Sahin, mener stadig, at Trabzonspor har en god chance for at gå videre.

- Jeg vil stadig mene, at Trabzonspor har en god chance for avancement, som p.t. giver omkring odds 2,50. Dog skal det understreges, at Trabzonspor bliver ved med at miste vigtige folk. Senest har nyheden om fraværet af den græske playmaker Bakasetas gjort returkampen en tand mere udfordrende, siger Hasan Sahin og fortsætter:

- Uden Bakasetas, Visca og Hamšík er offensiven hårdt ramt. En positiv ting er dog, at de to nye signinger, Marc Bartra og Enis Bardhi fra første sekund har gjort et godt indtryk på banen.

FCK fik en fin optakt til returkampen i fredagens superligakamp i Lyngby, hvor Thorups tropper vandt med 0-3. Viktor Claesson scorede to gange, og Pep Biel kom også på tavlen.

Mens FCK hev en sikker sejr i ligaen fredag aften, så rendte Trabzonspor ind i en ordentlig snitter på udebane i deres lørdagskamp i den tyrkiske Süper Lig. Hele 5-2 vandt Antalyaspor med mod et Trabzonspor-hold, der faktisk stillede op med mange af de samme navne som i første kamp mod FCK.

Træner Abdullah Avci havde bænket Abdülkadir Ömür, Jean Evrard Kouassi og Manolis Siopis og erstattet dem med Dorukhan Toköz, Dogucan Haspolat og Djaniny. De resterende otte i startopstillingen startede også inde i Parken. 

BetXpert skrev om Trabzonspor i sidste uge, og den artikel kan du læse her. Her kan du komme lidt tættere på klubben, der vandt sit første tyrkiske mesterskab i 38 år i 21/22-sæsonen. 

Trabzonspor-aggressivitet fra første fløjt

Vores ekspert på tyrkisk fodbold forventer, at Trabzonspor vil spille aggressivt lige fra kampens begyndelse. 

Jeg forventer at se et FC København-mandskab, der som i den første kamp, holder sig længere tilbage på banen og lader Trabzonspor have bolden det meste af tiden. Det fungerede ret godt i den første kamp, indtil Marc Bartra blev skiftet ind i forsvaret. Derefter kunne han begynde at bygge spillet op, og det er derfor ikke længere var nok for FC København-spillerne at lægge pres på Trabzonspors midtbane.

- Hvad angår Trabzonspor, forventer jeg, at de spiller aggressivt fra første fløjt. De kritiske fravær hos Trabzonspor gør, at der ligger mere pres på den tyrkiske kreatør Ömür og den nyindkøbte Bardhi, hvilket godt kan bekymre mig lidt. Jeg tror, at FC København har gode muligheder for at bremse både Ömür og Bardhi med mange frispark, som fx Lerager gjorde i den første kamp.

- Kan du sætte lidt ord på, hvad det er for en kulisse, der venter på FCK?

- Det er klart, at mange hele tiden vil huske på de vilde og farverige mesterskabsfejringer hos Trabzonspor, men selve stemningen på Trabzonspors stadion er ikke meget vildere, end det vi ser, når Brøndby og FC København møder hinanden.

- Trabzonspor har en hård kerne af fans, som dog næppe fylder hele stadionet, eller har magten til at styre stemningen på tribunerne. Derfor skal man heller ikke forvente en tyrkisk heksekedel på samme måde, som hvis man møder Besiktas, Galatasaray eller Fenerbahce, lyder det fra Hasan Sahin.

Bud på startopstillinger

Trabzonspor: Cakir - Stryger Larsen, V. Hugo, Denswil, Elmali - Siopis - Kouassi, Ömür, Toköz, Trezeguet - Cornelius 

FCK: Ryan - Diks, Vavro, Khocholava, Kristiansen - Zeca - Haraldsson, Falk, Lerager, Claesson - Biel

Begge hold stillede op med ovenstående spillere i første opgør. Jess Thorup har fortalt, at Daramy er klar, men han kan ikke spille 90 minutter. Det skriver Ekstra Bladet.

Trabzonspor må ifølge det græske medie Sport24 undvære Bakasetas i onsdagens kamp. 

FCK spillede som nævnt fredag, mens Trabzonspor først var i aktion lørdag, men da tyrkerne er på hjemmebane onsdag, får den ekstra hviledag til FCK-spillerne næppe den store betydning. 

Ofte Stillede Spørgsmål

Hvornår spilles Trabzonspor - FCK?
Kampen bliver spillet onsdag den 24. august med kampstart klokken 21.00

Hvor spilles Trabzonspor - FC København?
Opgøret afvikles på Trabzonspors hjemmebane, Medical Park Stadium i Trabzon.

Hvor kan jeg se Trabzonspor - FCK?
Du kan se returkampen på TV3+ og på Viaplay.