Det er ikke kun Michael Rasmussen, som ser skuffet tilbage på det netop overståede Tour de France. Spilleselskabet Bet24 var også en af Tourens tabere, da firmaet endte med at tilbagebetale 110% af omsætningen til dygtige og heldige kunder.

Bet24 tilbød før og under Touren pengene retur til kunder, som havde spillet på en dopingdømt rytter som samlet vinder. Dette tilbud betød bla. at alle spil på forhåndsfavoritten Alexandre Vinokourov måtte tilbagebetales, da han blev knaldet for bloddoping undervejs.

Men det dyreste resultatat for Bet24 skyldes dog Michael Rasmussens udelukkelse meget sent onsdag aften.

Tydeligvis var nogle franske og hollandske medier hurtigere ude med den sensationelle nyhed end de danske. I hvertfald blev Bet24s odds- og riskafdeling taget med bukserne nede, og det betød at en hel del kunder fra Frankrig og Holland, samt en række årvågne danske kunder, havde næsten 20 minutter til at spille på Alberto Contador til odds 6, velvidende at Michael Rasmussen til odds 1,10 ikke længere var med i løbet. Nu er information jo ikke på den internationale dopingliste, så disse dygtige kunder scorede sig på redelig vis et kanonodds på Alberto Contador. Der blev heppet meget fra Bet24s side på Cadel Evans og Levi Leipheimer under lørdagens enkeltstart, men det endte med at blive 23 meget dyre sekunder, der skilte Contador og Cadel Evans i Tour de France 2007.

Spørgsmålet er nu om Michael Rasmussen er færdig med Tour de France. Bet24 er dog langt fra færdige med Touren. For allerede nu er oddssætterne oppe på cyklen igen så kunderne kan spille på næste års løb. Der er gode penge at hente hvis man tror Michael Rasmussen får lov til at tage revanche:

Odds til Touren 2008
* Michael Rasmussen vinder Tour de France 2008 - odds 20

* Alberto Contador vinder Tour de France 2008 - odds 5

* Michael Rasmussen deltager i Tour de France 2008 - odds 5

* Tour de France 2008 aflyses - odds 50