Han er en af de mest succesfulde tippere i ekspertpanelet. Torsdag kl. 20 sidder Asger Hess-Olesen klar i chatten til en debat med BetXperts brugere om udvælgelse af spil og jagten på værdi.

Nævn den tennisspiller på ATP-touren som Asger Hess-Olesen ikke kender, og vi giver en elefantbajer - er vi fristet til at skrive. Og gør det så.

For Asger Hess-Olesen kender alle tennisspillere! Og ingen kan som ham anbefale spil på obskure turneringer på en fjern ecudoriansk grusbane.

Og her er vi nok inde ved kernen og årsagen til, at han kan holde en tilbagebetalingsprocent på mere end 108 over godt 1100 spil. Hans liv er - udover kone og barn, familie, job og venner - tennis! 

Ud af en tennisfamilie

Asger Hess-Olesen har selv spillet på et højt plan, inden skader satte en stopper for det. Hans far er gammel tennisspiller, og så er hans lillebror Søren Hess-Olesen pt. en af Danmarks bedste tennisspillere. Han kommer med andre ord fra en familie, hvor der snakkes rigtig meget tennis.

Så elsker han desuden argentinske David Nalbandian betingelsesløst og er parat til at tilgive ham alt. (Næsten) også når han sparker linjedommere ned.

Torsdag aften klokken 20 sidder han klar i chatten og svarer på BetXpert-brugernes spørgsmål om udvælgelse af spil, jagten på værdi og meget, meget andet. Vær med og spørg om alt, hvad I kan finde på.

Gå til chatten via forsiden under "debat" - eller gå direkte til chatten her.

Hvis ikke I allerede har gjort det, kan I som opvarmning læse dette arbejdsportræt, som vi lavede af Asger og hans tennisværksted sidste år.