Han er stor i munden, Tony G, men har noget at have det i. TonyBets website er lidt gammeldags, men oddsene er høje, og der er en flot startbonus. Læs BetXperts anmeldelse...

TonyBet blev stiftet i Estland i 2009 af den australsk-litauiske poker-personlighed Antanas Guoga, bedre kendt som Tony G.

Dansk licens fik firmaet i oktober 2012, og i marts 2013 opsagde Tony G sin sponsor-aftale med PartyPoker for at koncentrere sig fuldt ud om sit sportsbetting-firma (som også har licens i Estland og er den næststørste sportsbook i Baltikum). 

"The future is called TonyBet and I am part of it..."

Tony G

Det gjorde den karismatiske gavflab med ordene: “The future is called TonyBet and I am part of it.”

Firmaejer Tony G er stor i munden – det er ikke for ingenting at hans poker-kælenavne er “The Australian Airbag” og “The Mouth from Down Under” – men han har faktisk noget at have det i.

TonyBet har således entreret Danmark med noget der ligner markedets højeste 1X2-odds (i snit 96,4%) på Superligaen. I det hele taget er firmaets odds ofte markedsledende, også i andre ligaer og sportsgrene (som der er et varieret udvalg af).

Dagens kamp i Superligaen: Esbjerg-AaB (29/7 kl 19):

Esbjerg Uafgjort AaB
1,95 3,6 4,15
Tonybet
Tonybet Tonybet

De tre odds giver en samlet tilbagebetaling på 96,94%, og for både X og 2 er det DK-markedets højeste odds.

Dertil kommer en flot startbonus til nye kunder på 100%, op til 1.000 kr.

Man må dog håbe at TonyBet også på anden vis snart vil hoppe ind i fremtiden, eller bare nutiden. Lige nu er websitet lidt skrabet, gammeldags og tungt at danse med.

Men det er stadig værd at tage med i sin bookmaker-portefølje...

Læs mere om TonyBet i BetXperts anmeldelse.