Tonybet vil gerne belønne deres loyale kunder og har derfor et nyt bonus-tilbud, hvor du kan modtage 50 kroner hver uge.

Bonus-tilbud er som regel forbeholdt nye kunder, men nu tilbyder Tonybet en loyalitetsbonus til alle deres eksiterende kunder. Hvis du placerer et væddemål til minimum odds 1,85 og satser 50 kroner, så vil Tonybet give dig en 50 kroners bonus hver uge. Og tilbuddet er gældende lige så længe du spiller for minimum 50 kroner løbende hver uge.

Man skal dog være opmærksom på, at bonusbeløbet skal gennemspilles 5 gange til odds 1.85 eller højere, før der kan foretages udbetaling.

Besøg Tonybet og læs mere om denne loyalitetsbonus.

Er du endnu ikke kunde hos Tonybet tilbyder de alle nye kunder en 50% bonus af første indbetaling, op til 1.500 kr. Læs mere om den sign-up bonus her.

50 kroners Loyalitetsbonus vilkår og betingelser:

 1. Dette tilbud gælder kun for eksisterende TonyBet kunder.
 2. Tilbudet gælder kun for kunder som har oprettet deres konto i danske kroner (DKK).
 3. Du kan modtage denne bonus hver uge ved blot at spille for minimum 50DKK
 4. Bonusbeløbet er 50DKK. Minimum beløb du skal placere et væddemål for er 50DKK til minimum odds 1,85.
 5. Så snart minimum væddemålskravene er opfyldt, vil bonusbeløbet blive krediteret din spillekonto den næstkommende søndag kl 00:00. Indefrosset beløb på 250 DKK vil være til rådighed i 1 uge indtil søndag kl 23:59. Hvis bonussen ikke er blevet spillet igennem på det tidspunkt vil indefrosset beløb forblive på kundens spillekonto indtil det er spille igennem. Bonussen vil blive krediteret til kundens spillekonto ved den efterfølgende uges første login .
 6. Bonusbeløbet skal gennemspilles 5 gange til total odds 1.85 eller højere før der kan foretages udbetaling. Status på gennemspilskrav kan ses på din TonyBet konto (under Min konto indenunder >Bonus ).
 7. Odd/even, ciffertips, no action (spil foretaget på begge udfald af samme begivenhed) og annulerede spil tæller ikke som bonusspil.
 8. Opfyldelse af bonusspilkrav starter så snart at bonusbeløbet er blevet krediteret til kundens spillekonto.
 9. Kunder kan kun have 1 aktiv sportsbetting bonus ad gangen. Dette bonustilbud kan ikke kombineres med andre bonustilbud.
 10. Dette tilbud gælder kun for sportsvæddemål hos TonyBet.
 11. Tilbuddet gælder kun for Sportsbetting på TonyBet.dk.
 12. I tilfælde af at enhvert vilkår eller betingelse i dette tilbud bliver brudt eller der kan føres bevis for at en serie spil foretaget af en kunde eller en gruppe af kunder, hvilket på grund af en indskudsbonus, gratis spil eller ethvert andet promotiontilbud resulterer i garanteret profit til kunden uanset udfaldet, uanset om det er individuelt eller som en del af en gruppe, vil Tonybet forbeholde sig retten til at tilbagekræve bonusdelen i de pågældende tilbud og efter skøn enten afvikle spil til de korrekte odds, annulere bonusen eller annullere ethvert spil finansieret af indbetalingsbonusen. Samtidig vil Tonybet forbeholde sig retten til at pålægge kunden et administrationsgebyr op til værdien af indbetalingsbonusen for at dække de administrative omkostninger. Tonybet forbeholder sig endvidere retten til at spørge kunden om at levere tilstrækkelig dokumentation i alt fortolighed for at kunne bevise kundens identitet før kreditering af bonus, gratis spil eller andet tilbud til kundens spillekonto
 13. Alle tilbud fra TonyBet er beregnet for kunder der spiller i deres fritid og Tonybet kan forbeholde sig retten til at begrænse kunders berettigelse til at deltage i hele eller dele af enhvert tilbud.
 14. Alle kundetilbud er begrænset til ét per person, familie, husstand adresse, email adresse, telefonnummer, samme betalingskontonummer (f.eks. kreditkort, moneybookers email adresse, etc) og fælles computer f.eks. arbejdsplads eller internet cafe. TonyBet forbeholder sig retten til at tilbagetrække ethvert tilbud eller alle tilbud til enhver kunde eller grupper af kunder. Tilbud er kun gyldige for kunder som har foretaget en indbetaling med rigtige penge til TonyBet
 15. Tilbudet er gyldigt til 31-12-2014.
 16. Dette tilbud er kun forbeholdt kunder med bopæl i Danmark
 17. TonyBet forbeholder sig retten til at ændre, annullere, tilbagetrække eller nægte enhvert tilbud.