Sponsoreret indhold fra NordicBet

Hobro har fået en glimrende start på klubbens første Superligasæson nogensinde, og efter tre point i to udekampe anser bookmakeren NordicBet ikke længere nordjyderne som en stensikker nedrykker. Oddset på en returbillet til NordicBet Ligaen er steget fra 1,07 til 1,22.

Der blev snakket om slagtekvæg og det laveste pointantal for et Superligahold i mange år, da de deltidsprofessionelle spillere fra Hobro sensationelt sikrede sig oprykningen i juni. Efter 180 minutters
spilletid på første klasse, hvor de gulblusede har skabt en hel del chancer, scoret tre mål og sikret sig tre point i to svære udekampe, må flere af de såkaldte eksperter efterhånden erkende, at nordjyderne rent faktisk kan spille med på det højeste niveau. Hobros høje niveau er ikke mindst kommet bag på bookmakeren NordicBet.

"Nu er der kun spillet to kampe, men vi må som bookmaker indrømme, at vi tog fejl af Hobros topniveau. Vi vidste udmærket, at nordjyderne er et sammenspillet kollektiv, men at de offensivt skaber så mange chancer og bringer så mange spillere i modstandernes felt er ret overraskende.
Med tiden må vi så se, hvor langt oprykkergejsten rækker, men sikkert er det, at vi ikke længere ser Hobro som en stensikker nedrykker, hvilket vi gjorde for blot to uger siden," siger NordicBets oddssætter Tonni Munk Jensen, der ikke vil udelukke, at oddset på Hobro-nedrykning vil stige yderligere i de kommende uger.

"Nu handler det om at bevare gejsten og få integreret de nye spillere, så eksempelvis en Quincy Antipas bliver et farligt våben. Og så har nordjyderne altså nogle pengestærke sponsorer, som ikke vil være bange for at punge ud inden transfervinduet lukker ned, hvis de ser en realistisk chance for at overleve i Superligaen," siger Tonni Munk Jensen.

Hobro er på trods af den udmærkede start fortsat bookmakerens klart største favorit til nedrykning i odds 1,22. Herefter følger Silkeborg og OB i henholdsvis odds 2,70 og 3,20.

Hvem rykker ud af Superligaen i sæsonen 2014/15?
Hobro 1,22
Silkeborg 2,70
OB 3,20
FC Vestsjælland 3,70
Sønderjyske 4,40
FC Nordsjælland 12,00
Randers 14,50
Esbjerg 14,50
FC Midtjylland 45,00
AaB 60,00
Brøndby 60,00
FC København 250,00

Find spillet på NordicBet*.dk under Fodbold - Danmark - Sæsonspil