Sponsoreret indhold fra Scandic

Tøfting missede desværre sit Top Tip i weekenden og derfor har vi besluttet at komme hurtigt op på hesten igen. Scandic Bookmakers er derfor klar med et Top Tip fra Tøfting til tirsdagens semifinale brag i Capital One Cup’en imellem Chelsea og Liverpool. Første kamp på Anfield endte 1-1 og begge hold står derfor med gode muligheder for at spille sig til en tur på Wembley. Tøfting forventer, at holdene slipper håndbremsen og vil frem over banen for at dominere kampen og det tegner derfor godt for en kamp med mange chancer og mål. Tøftings Top Tip til tirsdagens Capital One semifinale på Stamford Bridge er : "Over 2,5 mål i Chelsea - Liverpool - Dét er stensikkert!"

Find spillet under "Mål", "Over 2,5 mål" Spil med på Tøftings Top Tip hos Scandic Bookmakers, og skulle Tøfting misse giver vi dig selvfølgelig din indsats retur som en bonus.

Regler og vilkår:

 1.  
  1. Dette tilbud gælder alle kunder hos Scandic Bookmakers.
  2. Placer et væddemål på Tøftings Top Tip og hvis Stig ikke får ret, så giver vi dig en bonus.
  3. Tøftings Top Tip i denne weekend er at ” Der bliver scoret over 2,5 mål i Chelsea - Liverpool, det er stensikkert."
  4. Placer et væddemål på Over 2,5 mål i Chelsea - Liverpool (findes under MÅL) og hvis ikke at dette sker, så giver vi dig din indsats tilbage som en bonus. Bonussen vil være 100% af din kvalificerende indsats. 
  5. Dit kvalificerende spil skal placeres imellem kl. 00:00 d. 26.01.15 og kl. 20.45 d. 27.01.15 .
  6. Væddemålet skal være på mindst 50 DKK.
  7. Din bonus vil blive tildelt baseret på det størst kvalificerende væddemål i løbet af kampagneperioden.
  8. Det maksimale bonusvæddemål en kunde kan modtage er 100 DKK.
  9. Maksimum én bonus per kunde.
  10. Kun væddemål placeret på Tøftings Top Tip er kvalificerende og der skal spilles pre-match. Det er kun singler som er kvalificerende til denne kampgagne.
  11. Bonussen vil blive krediteret til kundens konto d.28. januar og skal gennemspilles 1 gang til minimum odds 1,5 før beløbet kan udbetales. Bonussen er gældende i 60 dage. Er det ikke gennemspillet efter denne periode, vil det og gevinster vunder herfra blive fjernet fra kundens konto
  12. Bonusvæddemål og "bonuspenge" kan ikke bruges til at kvalificere sig til denne kampagne.?