Sponsoreret indhold fra Scandic

Lørdag er der North London Derby, når Tottenham på White Hart Lane tager imod Arsenal i en vigtig kamp om point i toppen af tabellen.

Christian Eriksen er i storform i Tottenham, hvor han sammen med Harry Kane og co. leverer flot offensivt spil og mange mål. I den anden ende har de dog svært ved at lukke af for modstanderen. Hos Arsenal sprudler offensiven også med bl.a. 5 mål mod Aston Villa, og Tøfting tror derfor på, at der er basis for mange mål i dette derbyopgør, og derfor garanterer han "Over 2,5 mål i Tottenham - Arsenal, det er stensikkert!"

Find spillet under "Mål", "Over 2,5 mål" Spil med på Tøftings Top Tip hos Scandic Bookmakers, og skulle Tøfting misse giver vi dig selvfølgelig din indsats retur som en bonus.

Regler og vilkår:

 1. Dette tilbud gælder alle kunder hos Scandic Bookmakers.
 2. Placer et væddemål på Tøftings Top Tip og hvis Stig ikke får ret, så giver vi dig en bonus.
 3. Tøftings Top Tip i denne weekend er ” Over 2,5 mål i Tottenham - Arsenal, det er stensikkert."
 4. Placer et væddemål på Over 2,5 mål i Tottenham - Arsenal og hvis ikke at dette sker, så giver vi dig din indsats tilbage som en bonus. Bonussen vil være 100% af din kvalificerende indsats. 
 5. Dit kvalificerende spil skal placeres imellem kl. 00:00 d. 05.02.15 og kl. 13.45 d. 07.02.15 .
 6. Væddemålet skal være på mindst 50 DKK.
 7. Din bonus vil blive tildelt baseret på det størst kvalificerende væddemål i løbet af kampagneperioden.
 8. Det maksimale bonusvæddemål en kunde kan modtage er 100 DKK.
 9. En bonus per kunde.
 10. Kun væddemål placeret på Tøftings Top Tip er kvalificerende og der skal spilles pre-match. Det er kun singler som er kvalificerende til denne kampgagne.
 11. Bonussen vil blive krediteret til kundens konto d.9. februar og skal gennemspilles 1 gang til minimum odds 1,5 før beløbet kan udbetales. Bonussen er gældende i 60 dage. Er det ikke gennemspillet efter denne periode, vil det og gevinster vunder herfra blive fjernet fra kundens konto
 12. Bonusvæddemål og "bonuspenge" kan ikke bruges til at kvalificere sig til denne kampagne.