Uge 18 i OddsXpert-konkurrencen (præmier på 700 og 300 kr): Både nummer 1 og 2 ramte alle deres syv afgivne tips...

 

At ramme syv rigtige i OddsXpert ER lettere end at ramme syv rigtige i Lotto, men det er stadig en flot bedrift, og i den forgangne uge præsterede to brugere at lave fuldt hus på deres tips.

"TheDustyBoy" trak det længste strå med 10,60 points efter afslutningen af ugekonkurrencen, som blev åbnet med at ramme odds 3,20 på uafgjort i kampen mellem Cottbus og Augsburg, og lukket med odds 2,60 på Genoa-sejr over Sampdoria.

De 10,60 points sikrede et forspring sejr på 0,81 points til "smithy", som i løbet af ugen bl.a. ramte rigtigt på sit bud på uafgjort i Champions League-returopgøret mellem Barcelona og Real Madrid. Også "smithy" ramte alle sine syv tips, men grundet nogle lidt lavere odds set over hele ugen end "TheDustyBoy" rakte de syv rigtige "kun" til 9,79 points og en andenplads.

Præmievindere, uge 18

Nr. 1: 700 kr (indsættes på Sportingbet-konto): TheDustyBoy - 10,60 points

Nr. 2: 300 kr (indsættes på Sportingbet-konto): smithy - 9,79 points

Vinderne får en mail fra BetXpert.

Deltag selv i kampen om 7.000 kr. - hver måned

Husk, at også du kan få del i præmierne hos Sportingbet. Det eneste du skal gøre er at sørge for at deltage i OddsXpert-konkurrencen og holde tungen lige i munden når du placerer dine tegn. Lige nu kan du byde ind med tips til den nye ugekonkurrence (og den snart overståede marts-månedskonkurrence) på: http://www.betxpert.com/oddsxpert

I OddsXpert konkurrencen er der hver måned 7.000 kr. på højkant, sponsoreret af Sportingbet. Og det er pærelet at være med - og helt og aldeles gratis.

Så nemt er det

Hver dag vil der på konkurrence-siden være et udvalg på 3-5 kampe plukket fra dagens sportsbegivenheder, alle listet med odds fra Sportingbet. Ud fra kampene skal du hver dag vælge ét tip du ønsker at satse på for dagen - eller vælge at stå over. Hvert tip koster 1 point, men rammer du rigtigt, scorer du et antal point svarende til det odds du rammer.

Ugentligt uddeles en 1. præmie på 700 kr. og en 2. præmie på 300 kr., og hver måned begaves de 5 bedste deltagere med henholdsvis 1.200, 800, 500, 300, og 200 kr. Alle præmiepenge indsættes på en Sportingbet-konto.