Spillerne hos bookmakeren Betsafe.com er delt i to grupper når det kommer til det vindende hold. Et er dog sikkert; Der bliver jublet på spansk… Og så er der øretæver i luften til Danmark i kampen mod Holland.

Argentina og Spanien tegner sig nemlig for over en tredjedel af indsatserne alene. Brasilien og England er også godt repræsenteret hos spillerne, men det er dog en helt femte nation, som overrasker Betsafes danske manager mest:

”Holland ånder rent indsatsmæssigt Spanien og Argentina lige i nakken til trods for, at de aldrig nogensinde har vundet et VM. Med spillere som van Persie, van der Vaart og Sneijder på toppen af deres karriere har Holland dog alle muligheder for at nå langt, så dem, som nåede at spille Holland til odds 13 sidder med et rigtig fint spil”, udtaler Benjamin Leander. Holland er i skrivende stund nede i 9 gange pengene som vinder af VM-trofæet.

Og hvad med Danmark?

”Vi har selvfølgelig modtaget en del roligan-spil fra folk, der tror på alt fra, at Danmark tager 9 point i de tre gruppekampe til, at vi vinder hele skidtet. Set ud fra et mere internationalt perspektiv kommer pengene dog kun et sted; På Holland mod os i åbningskampen. Ingen anden VM-kamp har fået så store indsatser indtil videre, og beklageligvis er 96 % af pengene kommet på Holland, mens en dansk sejr til 6,70 ikke har fristet ret mange indtil videre”, informerer Leander med en vis portion beklagelse i stemmen.

Det spiller Betsafe.com’s kunder også på:

Mexico til at slå Sydafrika i åbningskampen (odds 2,60): 60 % 

Italien til at vinde VM (14,00): 1,5 %

Cristiano Ronaldo som VM-topscorer (15,00) 25 %

Nicklas Bendtner som VM-topscorer (100,00) 0,02 %

England og Spanien mødes i VM-finalen (11,50) 37 %