Tirsdagen gav et pænt overskud på BetXpert, bl.a. med Champions League-pletskud, og vi håber at kunne fortsætte med onsdagens tips.

Af tirsdagens syv anbefalinger på BetXpert, gik tre af dem hjem og udmøntede sig et overskud på 3,50 units for dagen. Med Alexis Pinturault top 3-placering i parallelslalom i Moskva blev odds 5 bogført som vundet og Chelseas nederlag til Napoli var også med til at skæppe godt i kassen. Her havde Nikolaj Petersen anbefalet den italienske hjemmesejr til odds 2,40 og da Steffen de Vries havde anbefalet en Cavani-scoring til odds 3,10 blev det en indbringende CL-aften.

At onsdagen bliver ligeså god håber vi naturligvis på. Dagens første anbefaling er allerede gået hjem, da Frank Pilantra i nat anbefalede en sejr il Arsenal S over Zamora FC til odds 1,40.

I skrivende stund har vi fire analyser ude til aftenens begivenheder. Klokken 17 er der indendørstennis i Memphis hvor Melzer møder Istomin. Rasmus M. Jensen anbefaler en sejr til sidstnævnte og analysen kan du læse her.

I den franske Ligue 1 tager Saint Etienne imod Lorient og vor franske ekspert anbefaler et spil på hjemmesejren.

Champions League spilles der også i aften. Basel er vært for mødet med Bayern München, der skal forsøge at leve op til favoritværdigheden, og her har vi en info-analyse klar.

I 1/8-finalernes sidste kamp tager franske Marseille imod Inter, i en kamp som franskmændene er gjort til relative store favoritter i. Jens Bøye finder dog værdi i at Inter som minimum får uafgjort.