For enden af poker-regnbuen venter en rejse til Las Vegas, og på vejen er der diverse pengepræmier. Så hvis du har tjek på Texas Hold´em eller bare er snydeheldig med kortene, så skal du selvfølgelig være med til tirsdagspoker!

For 11. gang (ud af 16) indbyder BetXpert i aften kl. 21 til tirsdagspoker, som afholdes i samarbejde med Casino.dk og Prestige Poker.

Nye deltagere kan stadig nå at være med i dysten, både om pengepræmier og den store rejsepræmie.

Hvis du er klar på en omgang tirsdagspoker, så skynd dig at tilmelde dig i tråden i forum, og sørg for at du har en konto hos Prestige Poker - så er du klar til kampen om de mange pengepræmier og rejsen til Vegas!

Format/tilmelding
Hver tirsdag oprettes der hos Prestige Poker en privat multiplayerturnering som altså er stedet hvor man deltager i tirsdagspoker. Har du endnu ikke en poker-konto hos Prestige Poker, kan du oprette dig her. Det koster $10 at deltage i en omgang tirsdagspoker, og alle buy-ins går direkte og ubeskåret til præmier den pågældende tirsdag.

Forud for hver poker-omgang, oprettes en tråd i vores forum, hvor man kan tilmelde sig. Dette er for at få en fornemmelse hvor mange der er med og under hvilket nickname man spiller. Bemærk at deltagelse forudsætter at man har tilmeldt sig via forum-tråden på forhånd!

Herefter vil man fra kl. 12.00 om tirsdagen kunne logge ind på sin konto hos Prestige Poker og tilmelde sig til aftenens dyst, som løber af stablen kl. 21:00.

Man kan selvfølgelig selv bestemme, hvor mange af de 16 del-turneringer man ønsker at deltage i, og for at få fingre i præmierne er der ikke krav om hvor mange gange man har deltaget.

Præmier
Tirsdags-præmier
De $10 som alle deltagere kommer med til hver runde af tirsdagspoker, går ubeskåret til dagens præmiepulje. Antallet af vindere hver tirsdag, afhænger af deltagerantallet. Er der f.eks. 30 deltagere, vil dagens pulje være på $300.

Overall præmier
Hvis man vinder en tirsdagsturnering, får man 5 point til det samlede regnskab, til andenpladsen er der 4 point, tredjepladsen giver 3 point, fjerdepladsen 2 point og endeligt 1 point til femtepladsen. Når alle 16 tirsdags-turneringer er afviklet, uddeles følgende præmier:

1. præmie $800 (flest point efter 16 runder)
2. præmie $400 (næstsflest point efter 16 runder)
3. præmie $200 (tredieflest point efter 16 runder)

Las Vegas rejse
Vinderne af hver af de 16 runder af tirsdagspoker + de 4 øverste i det samlede regnskab, kvalificerer sig den afsluttende main multiplayer event. Vinderen af denne turnering vil herefter løbe af med Las Vegas pakken, som er 1 uge i Las Vegas med hotel og flyrejse betalt!

Bounty på Admin/moderator
Hver eneste uge vil man kunne vinde $50 ved at slå dagens moderator (som enten vil være Doneriqe eller Swift) ud af turneringen - alt efter hvem det er, der står for tirsdagspoker den pågældende uge.

Royal Flush bonus
Hver Royal Flush udbetaler straks $200 - begge kort på hånden (hole cards) skal være i brug. Husk at vise den...

Bad beat bonus
Hvis man er så uheldig at tabe med AA, udløser dette en Prestige Poker t-shirt. Hånden skal spilles til showdown, og bevises med et screenshot.

Held og lykke!