I dag gælder det kongeetapen i årets udgave af Tour de France: den 200 kilometer lange 18. etape der begynder i Pinerolo og - efter at have passeret to bjerge uden for kategori - ender på toppen af berømte Col du Galibier (der naturligvis også er uden for kategori).

Som BetXperts cykeleksperter skriver i Tour-optaktens etape-gennemgang: "Galibier-stigningen bliver stejlere og stejlere og ender med en stigning på ni procent på målstregen..."

Med andre ord, en vaskeægte alpe-etape der (og det er de nedkørsels-forskrækkede Schleck-brødre nok ikke de eneste der værdsætter) slutter opad. Hvormed scenen er sat for en nervepirrende dyst mellem klassements-favoritter, dvs Cadel Evans (pt på andenpladsen, 1 minut og 18 sekunder fra den gule førertrøje), Fränk og Andy Schleck (henholdsvis 1:22 og 2:36 efter førertrøjen), Samuel Sanchez (2:59) og Alberto Contador (3:15).

Forrest ligger Thomas Voeckler, men selv om den franske rytter har kæmpet bravt og har overrasket med sine nyfundne bjerg-evner, er der ikke ret mange der regner med at se ham sidde med hele vejen op ad Galibier.

Spørgsmålet er om den tredobbelte (og forsvarende) Tour-vinder Contador kan sætte Fränk og Andy - og om han kan tage tilstrækkelig med tid fra Cadel Evans der med sine enkeltstartsevner måske lige nu er en farligere konkurrent end de to Luxembourg-brødre.

Meget vil åbenbare sig på kongeetapen - og vi kan kun opfordre folk til at nyde den foran TV-skærmen. Og hvorfor ikke med en spille-kupon ved hånden?

Se vores eksperttips til dagens etape:

http://betxpert.com/ekspert/jacob-nordestgaard

http://betxpert.com/ekspert/jesper-sorensen