Der er lagt op til en god, lang fodboldsøndag med flere storkampe på programmet. Vi tager et kig på oddsene for de mest interessante opgør. Hvad er jeres søndags-fiduser?

Vi får desværre ikke den skadede Christian Eriksen i aktion i dag, når Tottenham tager imod Manchester United på White Hart Lane. Den pressede træner André Villas-Boas kunne ellers godt bruge samtlige mand i denne ultra-vigtige Premier League kamp.

Manchester United håber selvfølgelig også på en god start på julemåneden, men hvem tager de tre point?

Se Nikolaj Stages ekspertanalyse her.

Tottenham Uafgjort Manchester United
Odds 2,90 Odds 3,40 Odds 2,63
NordicBet Unibet Bet365

Vi bliver lige i Premier League lidt endnu, for udover Chelsea - Southampton og Hull - Liverpool, så skal Michael Laudrups Swansea til Eithad Stadium for at møde hjemmestærke Manchester City.

Den danske manager kommer uden Michu og Wilfried Bony, og City er naturligvis storfavoritter.

Se Higuains ekspertanalyse her.

Manchester City Uafgjort Swansea
Odds 1,29 Odds 6,13 Odds 14,30
Bet365 Betfair Betfair

En fransk lækkerbisken skal der også være plads til på søndagsmenuen.

Førerholdet PSG tager imod Lyon på Parc des Princes. Med en perlerække af stjernespillere, og specielt Zlatan og Cavani i front, indtager PSG en massiv favoritrolle, men Lyon kan måske overraske.

Se Jens Bøyes info-analyse her

Paris Saint-Germain Uafgjort Lyon
Odds 1,35 Odds 5,20 Odds 10,00
Mermaidbet SportingBet Tipico

Vi må ikke glemme Superligaen, der åbner søndagen med FC Nordsjælland - Randers og tager turen til Fyn til opgøret OB - AGF inden vi ender på Vestegnen med braget mellem Brøndby og FC København.

Der skal nok blive gang i løjerne på lægterne, og mon ikke også spillerne på grønsværen er klar til en fodboldfest på Brøndby Stadion. Thomas Frank kan med en sejr melde sig ind i guldkampen og komme op på 10 ubesejrede kampe i træk. Imens skal Ståle Solbakken for en stund glemme alt om Champions League og revanchere 3-2 nederlaget mod Brøndby, der stadig er eneste Superliga-nederlag for den norske træner i denne sæson.

Se Frank Pilantra´s ekspertanalyse her.

Brøndby Uafgjort FC København
Odds 3,05 Odds 3,40 Odds 2,55
Mermaidbet Ladbrokes Tipico

Vi kan meget passende slutte fodboldaftenen af med spansk fodbold, når FC Barcelona skal besøge Athletic Bilbao. Barca tabte midtugens Champions League-kamp med 2-1 til Ajax, og måske kan Bilbao levere endnu et overraskende nederlag til Gerardo Martinos tropper; Lionel Messi er jo stadig skadet.

Se Higuains ekspertanalyse her.

Athletic Bilbao Uafgjort FC Barcelona
Odds 5,50 Odds4,20 Odds 1,70
Ladbrokes Bet365 TonyBet

Hvad er jeres søndags-fiduser?