I aften spilles anden omgang af EL-semifinalerne. BetXpert har taget et kig på kampene og har et par tips til.

Mål, mål og atter mål

I de store klubturneringer og slutrunder er det ofte tilfældet, at jo længere hen mod finalen man kommer, jo mere forsigtigt spiller holdene og jo tættere bliver kampene. I Europa League har det langt fra været tilfældet i år.

Den første semifinale mellem Porto og Villarreal endte med en portugisisk 5-1 afklapsning selvom Den Gule Ubåd var foran ved halvleg. Og det var ikke en enlig svale; i de to klubbers kvartfinaler blev der i alt scoret 21 mål, hvoraf den mest mål-fattige bød på fire kasser.

Torben N. Sørensen har taget et kig på returopgøret og forventer igen en mål-rig affære, da Villarreal er tvunget fremad banen i et offensivt stormløb.

Læs Torbens analyse her: http://betxpert.com/ekspert/tips/villarreal-fc-porto-3-over-3

Thomas Larsen forventer også mål i kampen og anbefaler et spil på at målræven Giuseppe Rossi får netmaskerne til at blafre i aften.

Læs Thomas' analyse her: http://betxpert.com/ekspert/tips/villarreal-fc-porto-maalscorer-giuseppe-rossi

Spændingen intakt

Hvor spændingen ser ud til at være røget i den ene semifinale, er der lidt mere at komme efter i den rene portugisiske semifinale mellem Braga og Benfica.

Gæsterne vandt første kamp 2-1 og er således favoritter til at gå videre. Bookmakerne har dog også gjort Benfica favoritter til returopgøret, men Jonas Germannsen er ikke helt enig i bookiernes vurdering.

Hjemmestærke Braga har nemlig sendt så stærke mandskaber som Liverpool, Arsenal, Sevilla og Celtic tomhændede hjem fra det spektakulære stadion.

Læs Jonas' analyse her: http://betxpert.com/ekspert/tips/braga-benfica-asian-0-0-1