BetXpert siger velkommen til Higuain – skarp ekspert med speciale i Superligaen, Premier League og La Liga. Debuttippet ramte plet, nu er han tilbage...


Higuain har af erhvervsmæssige årsager valgt at bruge et pseudonym, men han er bestemt ikke et ubeskrevet blad. Den 25-årige jyde kommer fra en tjans som ekspert hos SpilXperten hvor han sluttede tre sæsoners virke med en tilbagebetaling på 107% for 1376 tips.

"Min målsætning er 105% på de store fodboldmarkeder, hvor der er stor likviditet."

Higuain

Ganske nydelige tal for en ekspert der primært gør sig i Superligaen, La Liga og Premier League...

Og nu er det altså BetXperts læsere der kommer til at nyde godt af hans indsigt og værdi-næse. I de ovennævnte ligaer samt i international fodbold (med lejlighedsvise tips til tennis og badminton). 

Higuains første tip på BetXpert gik hjem (til odds 2,85). Han er nu på banen igen natten til mandag, som du kan se herunder (hvor man også kan skrive sig på hans mailingliste og dermed få et praj når han udlægger nye spilforslag):

Higuain fortæller om sig selv:

"Jeg er fodboldentusiast og har spillet eller trænet fodbold igennem hele livet. Det skabte interesse for betting, hvorfor jeg stødte på BetXpert for 7-8 år siden, hvilket var med til at udvikle mig til den bettor, jeg er i dag.

Jeg har de seneste tre sæsoner været ekspert på SpilXperten, hvor jeg hovedsageligt har bevæget mig på de store fodboldmarkeder med Superligaen, La Liga og Premier League som hovedprioriteterne, mens tennis og badminton er nicher, jeg gør mig en smule på. Igennem tre sæsoner på SpilXperten præsterede jeg en tilbagebetaling på lidt over 107% for 1376 spil. Min målsætning er 105% på de store fodboldmarkeder, hvor der er stor likviditet.

God sæson!"