Reklame for Co-Gaming Limited.  Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. SPILLEMYNDIGHEDENS HJÆLPELINJE: STOPSPILLET.DK
SELVUDELUKKELSE: ROFUS.NU | SPIL ANSVARLIGT | 18+

Er du endnu ikke kunde hos spiludbyderen ComeOn, kan du nu score dig en dobbelt så stor velkomstbonus som tidligere. Den populære bookmaker tilbyder nu 1.000 kroner i stedet for 500 kroner, når du opretter dig. 

Det er VM-år, og det er bookmakeren ComeOn allerede begyndt at fejre. De har således skruet op for deres tilbud til nye kunder. Indtil mandag den 1. august klokken 12.00 kunne du som ny kunde score dig en velkomstbonus på op til 500 kroner. 

Det beløb er nu fordoblet, således du kan få en velkomstbonus på helt op til 1.000 kroner. 

Bemærk, at her er tale om en velkomstbonus på op til 1.000 kroner. Indbetaler du eksempelvis 100 kroner, får du 100 kroner oveni at spille for. Indbetaler du 400 kroner, får du 400 kroner ekstra og så videre. Sådan forholder det sig helt op til 1.000 kroner. 

Sådan får du din velkomstbonus på op til 1.000 kroner hos ComeOn

  • Gå til ComeOn.dk
  • Opret en konto – det tager under 5 minutter
  • Foretag en indbetaling på mellem 100 og 1.000 kroner
  • Du får nu matchet dit indbetalingsbeløb, og det vil være til rådighed på din ComeOn-konto med det samme

Regler og vilkår for denne bonus

Selvom ComeOn har fordoblet deres velkomsttilbud, er reglerne de samme som før. Du kan indbetale mellem 100 og 1.000 kroner og få fordoblet dit indskud. Bemærk, at det er din første indbetaling, som bliver matchet 100 procent. 

Der er et gennemspilskrav på 10 x (5 x indbetaling og 5 x bonus) til minimum odds 1,80 indenfor 60 dage. Indbetalinger med Paysafecard, Skrill (Moneybookers) og Neteller er ikke gyldige. 

Eksempel: 
Indbetal 300 kr., få 100 % (300 kr) i bonus = i alt 600 kr til rådighed til Sport. For at få udbetalt bonussen, skal gennemspilskravet opfyldes: 10 x (5 x indbetaling + 5 x bonus). Det vil sige, at du skal spille for 5 gange det kvalificerede beløb, som er indbetalt (5 x 300 kr. = 1.500 kr.), og du skal spille for 5 gange det beløb, som bonussen lyder på (5 x 300 kr = 1.500 kr). Du har 60 dage til at gennemspille, og når gennemspilskravet er opfyldt, kan du udbetale din bonus.

Spilaktivitet kan gennemgås inden hver anmodet udbetaling; Hvis der er mistanke om snyd, uregelmæssige ulovlige mønstre, hedge-odds, lave marginale væddemål, insideroplysninger om match-fixing eller anden svigagtig eller uetisk opførsel i spillernes spilaktivitet, har virksomheden ret til at afvise udbetalinger, konfiskere gevinster og fryse midlerne på kontoer med øjeblikkelig virkning | Virksomheden forbeholder sig retten til når som helst at annullere bonussen | Hvis bonussen annulleres, fortabes bonusmidler. Eventuelle midler, der er deponeret og bundet til bonuskrav, forbliver på kundens konto og kan benyttes overalt på webstedet.

Daglige oddsboosts, multikuponboost og stort spiludvalg

ComeOn er en populær bookmaker; dette ikke mindst fordi de har et rigtig godt spiludvalg. Du kan selvfølgelig spille på alle de store fodboldligaer, og i de mest populære lande kan du tilmed spille minimum ned til næstøverste liga. 

Herudover kan du hos ComeOn spille på et væld af andre populære sportsgrene samt mere nicheprægede af slagsen. Læs eventuelt BetXperts bookmaker-anmeldelse af ComeOn.

Ovre til venstre i menuen finder du "Daglige oddsboosts". Herinde finder du dagens forhøjede odds. 

Her på BetXpert anbefaler vi, at du spiller singler. Men der skal være plads til alle, og hvis du ynder at spille multikuponer, får du ekstra procenter oveni din gevinst, når du vælger minimum tre kampe. Jo flere kampe, du sætter på din kupon, jo større ekstraprocent sætter ComeOn på din gevinst. Du kan altid holde øje med procenten på din kupon, efterhånden som du sætter flere kampe på. 

Glem heller ikke, at ComeOn tilbyder de yderst populære Asian handicaps