BetXperts fodboldekspert Christian Thye kommer i denne artikel med spilforslag til EM. Du kan blandt andet læse om tre spilforslag vedrørende det danske landshold.

Fårene er blevet skilt fra bukkene, og der er 16 hold tilbage i turneringen. Danmark har nydt godt at et stemningsfyldt Parken i deres tre første kampe, men den epoke er slut, og vi skal nu til Johan Cruyff Arena for at møde Wales i ottendedelsfinalen. 

Danmark får næppe nogen bedre mulighed for at gentage succesen fra 1992. Og ja, det er et langskud, og jeg har taget klaphatten på, men vi har vist meget lovende takter i gruppespillet mod Belgien og mod Rusland, og så har Mikkel Damsgaard lyst gevaldigt op i rollen som kreatør på midtbanen i fraværet af Christian Eriksen. 

Spilforslag fra Thye

Herunder følger Christian Thyes spilforslag i den kommende EM-tid. 

Danmark når semifinalen: Odds 3,25 hos Betfair* Spillebørs før kommission

Jeg giver Danmark 33 procent chance for at nå semifinalen. Danmark har fået den bedst mulige lodtrækning frem mod finalen, og vinderen af Danmark - Wales skal møde vinderen af Holland - Tjekkiet. Vinderen af den kamp får fornøjelsen af England, Tyskland, Sverige eller Ukraine i semifinalen. England og Tyskland er to kæmpe fodboldnationer, men ingen af dem har spillet nogen god slutrunde indtil videre.

Danmark scorer over 7,5 mål i turneringen: Odds 2,10 hos Onside Betting*

Indtil videre står vi noteret for fem mål i turneringen, og kan vi ekspedere Wales ud, hvilket vi cirka er 70 procent-favoritter til at gøre ifølge oddsmarkedet, så bør vi have gode muligheder for at score over 7,5 mål i turneringen. Vi er indtil videre det hold i turneringen med flest afslutninger.  Går vi videre til kvartfinalen, så venter Holland eller Tjekkiet, og begge er nationer, som vi bør kunne byde op til dans. Holland vandt sikkert og forventet sin pulje, men også overkommelige modstandere i Østrig, Ukraine og Nordmakedonien og så med hjemmebanefordel i alle tre kampe. Tjekkiet fik lige akkurat slæbt sig videre til knockoutfasen uden at imponere mod Skotland, Kroatien og England.

Danmark -1 AH: Odds 2,76 hos NordicBet*

Man kan vel betegne vores ottendedelsfinale i Amsterdam som en halv hjemmebane, da ingen walisiske fans får lov at rejse ind i Holland på grund af 12-timersreglen for ophold i landet. Så med 4.000 roligans på lægterne, og et publikum der må formodes at have størst sympati for de danske drenge efter vores hårde start på EM-slutrunden, bør vi bare vinde. Jeg forventer, at Wales tager samme kompakte position, som Rusland gjorde i Parken for at satse på deres omstillinger. Wales har bedre offensive kort end russerne med Bale og Ramsey i front, men deres turnering har ikke været overbevisende, og de sluttede af med at tabe 1-0 til Italiens B-hold.

Under 152,5 gule kort i turneringen: Odds 1,83 hos Onside Betting*

Det har været et kortfattigt EM. Indtil videre er der kun uddelt 98 gule og to røde kort i 36 kampe. Min tanke var, at der nok skulle blive skruet op for kortvolumen i 3. rundekampene, hvor flere hold lå på vippen til at ryge ud af turneringen. Men det lave kortsnit forblev intakt i den afgørende runde, hvor gennemsnittet i de 12 kampe var under tre kort pr. kamp.  Der resterer 15 kampe af EM, og fortsætter snittet på 2,87 gule kort pr. kamp, rammer vi 139 kort, og så har har vi en margin på 13 gule kort at give af op til de 152 gule kort, hvilket næsten er et ekstra kort i snit pr. kamp.