Lørdag aften mødes Danmark og Wales i Amsterdam, hvor EM-ottendedelsfinalen spilles. BetXpert har fundet udvalgte odds på Danmark - Wales.

Lørdag gælder det EM's første ottendedelsfinale, og den er Danmark heldigvis en del af. Hjulmands mandskab havde ellers tabt de første to kampe i gruppespillet, men en forrygende 4-1-sejr mod Rusland i sidste gruppekamp samt en belgisk sejr over Finland, sikrede Danmark 2.-pladsen i gruppen, hvilket er ensbetydende med en ottendedelsfinale på Johan Cruyff Arena mod Wales lørdag klokken 18.00.  


Wales blev også nummer to i deres gruppe med fire point. Italien gjorde rent bord her med tre sejre ud af tre mulige, mens både Wales og Schweiz sluttede på fire point. Skuffelsen Tyrkiet sluttede sidst med nul point. 

Gareth Bale og co. startede EM-slutrunden ud med at få et point med fra kampen mod Schweiz, hvilket set på spil og chancer var en kende heldigt. Dernæst slog de Tyrkiet med 2-0, hvor særligt Aaron Ramseys 1-0-mål var smukt. I sidste gruppekamp tabte Wales til et reservespækket italiensk mandskab med 1-0 på Stadio Olimpico, men waliserne tog andenpladsen i gruppen grundet en bedre målscore end Schweiz.

For nye spillere: Få 500-kroners risikofrit spil på Danmark - Wales hos Mr Green* 

 • Gå til MrGreen.dk og opret konto - det tager under 5 minutter
 • Tilmeld dig kampagnen "500 kroner risikofrit spil til Wales - Danmark"
 • Indbetal præcis 500 kroner, og spil dem i ét spil på kampen Wales - Danmark
 • Husk, at spillet skal være dit første bet hos Mr Green* - laver du andre spil inden, kan du ikke kvalificere dig til dette tilbud
 • Du får indsatsen retur, hvis du taber på dit bet
 • Du bestemmer selv dit væddemål på kampen - det skal bare være på EM-kampen Wales - Danmark
 • Der er ingen omsætningskrav på eventuel gevinst

Hent 500-kroners risikofrit spil her

Odds på Danmark - Wales

Herunder kan du se de bedste odds på Danmark - Wales, der spilles på Johan Cruyff Arena i Amsterdam lørdag klokken 18.00. 

Odds på Danmark - Wales (1X2) Højeste odds Bookmaker
Danmark 1,90
Uafgjort 3,45
Wales 5,75
Over/under-odds på Danmark - Wales Højeste odds Bookmaker
Over 2,5 mål 2,63
Under 2,5 mål 1,55
Begge hold scorer-odds til Danmark - Wales Højeste odds Bookmaker
Ja 2,30
Nej 1,63
Målscorerodds til Danmark - Wales Højeste odds Bookmaker
Martin Braithwaite scorer 3,60
Yussuf Poulsen scorer 4,00
Gareth Bale scorer 4,20
Mikkel Damsgaard scorer 4,33
Harry Wilson scorer 6,60
Aaron Ramsey scorer 7,50
Thomas Delaney scorer 9,80
Daniel James scorer 11,00
Pierre-Emile Højbjerg scorer 11,00
Jannik Vestergaard scorer 11,00
Joakim Mæhle scorer 12,00
Andreas Christensen scorer 19,00

Odds på Danmark - Wales er senest opdateret fredag den 25. juni klokken 13.17.

Odds på Danmark - Wales hos NordicBet

Bookmakerne har størst fidus til Danmark i lørdagens ottendedelsfinale i Amsterdam. Du kan i skrivende stund få odds 1,88 hos Cashpoint* på dansk sejr i ordinær spilletid. Tror du i stedet, at kampen ender uafgjort og dermed må ud i forlænget spilletid, kan du få odds 3,30 på det udfald hos Unibet*. Wales-sejren giver odds 5,50 hos LeoVegas*

Danmark spillede mandag sidste gruppekamp i Parken, og det var en aften folk på stadion formentlig sent vil glemme. Utallige øl blev kastet fra tribunerne i Parken, også når Belgien scorede. Dem, der kastede med øl, da Belgien scorede første gang, må trods alt have fortrudt det momentet efter, da scoringen blev annulleret af VAR grundet offside. Kort efter reducerede Rusland også på straffespark, og så var der lidt neglebiden i Parken i nogle minutter, indtil Peter Schmeichel jublede ud til de danske fans, hvilket fik masser af danske fans til at kyle øl af sted igen, da de godt vidste, det betød, at Belgien var kommet foran. 

Se eventuelt BetXperts oversigt over bookmakernes bedste tilbud til Danmark - Wales.

Da Andreas Christensen få minutter senere kanonerede bolden ind bag Matvey Safonov, og Romelu Lukaku cirka samtidig gjorde det til 2-0 i Sankt Petersborg, så var forløsningen total i den danske hovedstad. Joakim Mæhle cementerede sejren i Parken med sin 4-1-scoring, og efter slutfløjtet fulgte timevis af jubel i de københavnske gader. Sejren og det videre avancement blev fejret, som havde vi vundet turneringen.

Der er endnu ikke vundet en pokal, men de danske spillere har i hvert fald enorm opbakning fra befolkningen, og den kommer de helt sikkert også til at kunne mærke i lørdagens ottendedelsfinale i Amsterdam, hvor der ikke er adgang for walisiske fans grundet coronarestriktioner. Danske fans må maksimalt opholde sig i Holland i 12 timer, da man derved er undtaget coronakarantæne. 

Vi kan derfor forvente at se danske fans på lægterne på Ajax' hjemmebane i Amsterdam. Der er normalt plads til næsten 55.000 tilskuere på Johan Cruyff Arena, men lørdag vil der kun være maksimalt 16.000 tilskuere på plads grundet coronarestriktioner. 

Danmark og Wales mødte hinanden to gange i Nations League tilbage i 2018, og begge gange sejrede Danmark. Vi skal tilbage til 2008 for at finde seneste Wales-sejr mod Danmark, og det skal vi forhåbentlig stadig lørdag aften. 

Få et live freebet på 50 kroner til Danmark - Wales hos Onsidebetting 

 • Gå til Onsidebetting.dk og log ind eller opret en konto - det tager under 5 minutter
 • Vælg kampagnen "Spil på Wales - Danmark - og få et live-freebet!" 
 • Placer et før-kamp væddemål på minimum 50 kroner til på Danmark - Wales
 • Minimumodds er 1,70
 • Modtag herefter et 50-kroners live freebet på selvsamme kamp
 • Freebettet er kun gyldigt til live-spil på Danmark - Wales
 • Der er ingen omsætningskrav i forbindelse med en eventuel gevinst

Hent dit 50-kroners freebet hos Onsidebetting

Bud på startopstillinger

Danmark: Schmeichel - Christensen, Kjær, Vestergaard - Wass, Højbjerg, Delaney, Mæhle - Braithwaite, Poulsen, Damsgaard 

Wales: Ward - Roberts, Mepham, Rodon, Davies - Morrell, Allen - Bale, Ramsey, James - Moore

Wales har Ethan Ampadu i karantæne til opgøret, eftersom han blev vist ud i kampen mod Italien, Danmark selvfølgelig er uden Christian Eriksen til kampen. 

Landstræner Kasper Hjulmand har stor respekt for Wales, som han på pressemødet mandag kaldte for en super modstander

- Wales er en super modstander. De kom langt ved EM sidste gang, og de gør det godt nu. De har dygtige spillere. Det er meget en 50-50-kamp. Det bliver en super spændende og meget ligeværdig kamp.

- Det er et dygtigt hold, som har styr på tingene, og de er meget fleksible, og lige som os skifter de rundt i systematikken og positionerne. Det kan være svært at vide, præcis hvad der kommer, lød det fra Hjulmand på pressemødet efter kampen mod Rusland.