Sponsoreret indhold fra Betsafe

Socialdemokraterne lancerede i weekenden endnu en stor kampagne, som ifølge Betsafe ligner affyringsrampen til et forårsvalg. Bookmakeren tror på, at danskerne skal i stemmeboksen til maj.

Først var det "Det Danmark, du kender" og nu er det så Socialdemokraternes politik over for flygtninge og indvandrere, som danskerne skal kende via stort opsatte dagbladsannoncer og plakater i det offentlige rum. Valgmaskineriet er for alvor kommet op i gear, og ifølge bookmakeren Betsafe tyder det mere og mere på et forårsvalg. På grund af påsken vurderer bookmakeren, at maj er den mest sandsynlige måned og betaler blot pengene 2,50 gange igen, hvis Thorning trykker på valgknappen i maj.

"Udlændingepolitik tegner til at blive et stort tema i valgkampen. Den nye S-kampagne om det emne har vakt opsigt i løbet weekenden og kommer efter en periode, hvor Socialdemokraterne for alvor har sat jagten ind på de S-vælgere, som er gået til Dansk Folkeparti. Meget tyder på, at Thorning lægger op til at tage det store slag om magten i maj, hvor der også er flere begivenheder, der kan give værdifuld enetid i medierne. Det gælder f.eks. 1. maj og 70-året for Danmarks befrielse den 5. i samme måned. Lægger man dertil, at meningsmålingerne efterhånden ser mere gunstige ud for Thorning, har vi efterhånden de nødvendige ingredienser til et forårsvalg i maj," siger Thomas Holm, der er oddssætter hos Betsafe.

Ifølge Betsafe er september den næstmest sandsynlige valgmåned. Danskerne skal senest sætte et kryds den 15. september i år.

Hvornår afholdes det næste folketingsvalg?

Maj 2.50

September 2.75

Juni 4.80

August 6.25

April 7.50

Juli 25.00

Find spillet på www.Betsafe.dk Betsafe.dk> under Politik & Finans - Folketingsvalg 2015