Sponsoreret indhold fra Betsafe

Den traditionsrige Ryder Cup bliver i weekenden udkæmpet mellem det amerikanske og det europæiske hold. Betsafe har europæerne som favorit, men tvivler på, at Thomas Bjørn bliver en af holdets bærende kræfter.

Alle golfinteresserede retter i weekenden øjnene mod Gleneagles i Skotland, som lægger græs til kappestriden mellem amerikanerne og europæerne i den legendariske Ryder Cup-turnering. Thomas Bjørn er med på det europæiske hold for tredje gang og har endnu ikke prøvet at tabe i Ryder Cup.

Hos Betsafe tror man heller ikke, at det kommer til at ske i denne omgang, hvor en europæisk sejr blot giver pengene 1,40 gange igen. Bookmakeren tvivler dog på, at det bliver Thomas Bjørn, som kommer til at skovle pointene ind til det europæiske hold. Bidrager den rutinerede dansker med mindre end 1,75 point, er der således kun odds 1,60 at hente hos Betsafe, mens det modsatte udfald belønnes med odds 2,30.

"Thomas Bjørn er en vigtig brik for europæerne, fordi han har enorm stor erfaring og har været med til at vinde turneringen flere gange før. Han vil være en af lederskikkelserne på det europæiske hold, som dog har dog nogle af verdens største golfstjerner, og derfor vil det overraske os, hvis Thomas Bjørn bliver en af holdets bærende kræfter, når det kommer til at sætte point på tavlen," lyder det fra Betsafes oddssætter Thomas Holm.

Ryder Cup spilles over tre dage fra i morgen fredag til og med søndag. Fredag og lørdag spilles der i par to mod to, mens søndagen er sat af til single-dueller. Vinderholdet er det kontinent, som har scoret flest af de 28 mulige point.

Hvor mange point scorer Thomas Bjørn?

Betsafe odds
Over 1.75 point 2,30
Under 1.75 point 1,60

Hvem vinder Ryder Cup 2014?

Betsafe odds
Europa 1,40
USA 2,75