Held eller dygtighed? OddsXpert-konkurrencen er begge dele, men mest det sidste, hvilket bekræftes af forløbet i uge 19, hvor et par formstærke deltagere igen demonstrerede stor styrke.

For anden gang på tre uger trak "jesper_sø" sig ud af OddsXpert som vinder. I uge 17 var 9,02 point nok til at sejre i en pointfattig uge, hvorimod han i uge 19 skulle helt op på 12,25 for at kunne sætte sig på førstepladsen - foran 465 andre deltagere.

Dermed scorer Jesper endnu engang ugepræmien på 500 DKK, der indsættes på en Sportingbet-spillekonto. BetXpert ønsker tillykke og sender en mail med nærmere detaljer om præmiens udbetaling.

Deltag i OddsXpert-konkurrencen på http://www.betxpert.com/oddsxpert hvor der i dag tages hul på en ny ugekonkurrence og kampen om 500 DKK. Desuden uddeles præmier på hhv. 1500, 1000 og 500 kroner til månedens bedste OddsXperter. Deltagelse er gratis - og simpelt. Det svære er at ramme de rigtige tegn...

Fransk chok og ellers krydser

Den forløbne uges mange point - 12,25 - kom i hus for "jesper_sø", selv om kun 5 ud af 7 tip gik hjem. Den primære årsag til dét var onsdagens sensationelle franske pokalsejr til andendivisionsholdet Sedan over storholdet Monaco - hvilket gav odds 7,50. Derudover var det bemærkelsesværdigt, med hvilken iver Jesper gik efter uafgjorte kampe; han satte kryds ved kryds 5 gange, og de 3 gik hjem, blandt andet søndagens kamp mellem Espanyol og Valencia.

Undskyldning til Lady Marian

Pudsigt nok var Jesper ikke den eneste tidligere vinder, der gjorde sig bemærket i OddsXpert i uge 19. Også "hagen" der i april vandt førstepræmien i månedskonkurrencen, stak næsen frem... Dog ikke langt nok, eftersom "hagen" på andenpladsen med 12,15 point var et mulehår fra jesper_sø.

Vi skal i øvrigt benytte lejligheden til at beklage over for "hagen", som vi i nyheden om april-konkurrencens forløb på mandschauvinistisk vis antog som værende af hankøn. Som "hagen" (alias "Annette") påpegede i en mail til os, burde vi i stedet for at sammenligne med Robin Hood, have jævnført med "Lady Marian"...

Månedskonkurrencen i maj

I månedskonkurrencen for maj ligger "hagen" også fint, på en sjetteplads med 10,45 point - mens jesper_sø er på en tredjeplads med 13,92. I spidsen ligger suveræne "easy2win" der har 21,97 - mere end 7 point foran nr 2...

I månedskonkurrencen er der som nævnt 3 præmier - på 1500, 1000 og 500 DKK - i modsætning til ugekonkurrencen, hvor kun vinderen får en præmie.

Husk, at OddsXpert-konkurrencen er gratis og ganske enkel - hver dag kan du på ovennævnte side finde mellem én og tre udvalgte kampe fra sportens verden med odds fra Sportingbet. Ud fra dagens udvalg, skal du tage stilling til om du vil satse på udfaldet af én af kampene eller ej. Som i det virkelige liv bestemmer du altså hver dag helt selv om du tør tage chancen eller ej... Et afgivet tip koster eet point - men til gengæld er der jo chancen for at få flere igen. Det handler om dygtighed - og om mod...