Se spilforslag og optakt fra tennisekspert klaus f, som har kigget på de to ATP 250-turneringer i Køln og Antwerpen. 

En ny tennisuge står for døren. De kommende syv dage byder ikke mindst på ATP-turneringer i Køln og Antwerpen. BetXperts tennisekspert klaus f kommer her med spilforslag og optakt til de to ATP 250-turneringer. 

ATP Köln 2

Der spilles i den tyske by for anden uge i træk, hvor et relativt stærkt felt mødes i en ATP 250-turnering. Det bliver uden tilskuere qua nye Covid-19-restriktioner. Spillet har dog ikke manglet kvalitet i denne her uge, hvor der har været nogle gode, tætte kampe mellem topspillere, der normalt ikke vil deltage i en turnering i den mindste kategori af turneringer på ATP-touren. Tyske Zverev løftede trofæet i søndagens finale og har en gunstig lodtrækning til dennee uge, hvor han igen kan gå langt i den tyske by. Der er desværre kommet to afbud her op til turneringsstart i form af Agut og Murray. To store navne, der havde pyntet i ethvert felt på ATP-touren. 

Skal man se på, hvem der kan true Zverev på hjemmebanen, så venter der en potentiel semifinale mod enten Shapovalov eller Sinner. To spillere, der kan slå tyskeren, hvis de rammer deres topniveau. Sinner har dog ikke spillet siden French Open, og Shapovalov havde et dybt skuffende nederlag i semifinalen i Rusland i sidste uge. 

I den anden halvdel er typer som Schwartzman, Struff, Felix, Cilic og Edmund dem, man bør regne som de stærkeste aspiranter til en finaleplads. Felix kommer dog fra en monumental skuffelse i finalen mod Zverev, og han har nu tabt over en håndfuld finaler i træk. Spørgsmålet er, om canadieren kan fordøje den skuffelse på mindre end et par døgn.

Struff skuffer notorisk på hjemmebane og tabte i sidste uge mod Otte. Cilic virker ikke til at kunne mønstre så mange gode præstationer i træk, som en titel er betinget af, og Edmund har også haft det svært, lige siden hans træner forlod ham. Argentinske Schwartzman står over for en stor omstilling, da han skal gå fra det røde grus i Paris, hvor han nåede helt til semifinalen, til en indendørs bane i en dunkel hal uden tilskuere.  

Summa summarum så er Zverev mit bud på en vinder, og odds 4.33 på bet365* er pænt betalt. 

Alexander Zverev vinder ATP Køln til odds 4,33 hos NordicBet*

Zverev har lige vundet den første uges turnering i Køln, og hjemmebanefavoritten har fået en god lodtrækning til denne uges turnering.

Skal man kigge efter en outsider, så kunne Cilic odds 19 på bet365* være en idé. Kroaten har godt nok som tidligere nævnt ikke kunnet mønstre kontinuerlige gode præstationer i samme turnering i lang tid, men der har været bedring at spore. Han burde have slået Fokina i Köln i sidste uge, hvor han var et sæt og break oppe. Og har Cilic stadigvæk sit ”gamle” topniveau gemt et sted, kan han blive rigtig farlig.

Marin Čilić vinder ATP Køln til odds 26 hos 888sport*

Kroaten døjer lidt med at holde det gode niveau, men der er forbedringer at spore. Čilić har tidligere vist, at han har et rigtig højt topniveau. 

ATP Antwerpen

I Belgien skal hjemmebanefavoritten David Goffin i aktion igen efter en rædderlig præstation ved French Open, hvor han røg ud i 1. runde. Selvom han spiller i hjemlandet, og indendørs passer ham fint, så har Goffin aldrig ramt sit højeste niveau her i Antwerpen. Det er i tre forsøg kun blevet til en semifinaleplads. Statistikken siger 3-3, og det er ret sløjt taget i betragtning, at det er en ATP250-turnering. Lodtrækningen er dog relativ fordelagtig for ham, da kun Gasquet og Di Minaur bør kunne stoppe ham i at nå en semifinale. 

I en semifinale i samme halvdel kan Dimitrov eller Raonic dog vente på den lille belgier. Og især Raonic har vist gode takter. Han burde have vundet semifinalen i Skt. Petersburg mod Coric, men han havde nogle fæle afbrændere på breakbolde i tredje sæt. Dimitrov kommer direkte fra French Open, hvilket kan blive en udfordring, men bulgareren har det godt med indendørs. Han har nogle af sine bedste resultater indendørs - mest kendt er hans sejr ved London Masters for nogle år siden. 

I den anden halvdel bør Khachanov eller Evans nå blandt de sidste fire. Begge kan mestre spillet i disse betingelser. Spørgsmålet er, om Evans kan genfinde den form, der har bragt ham tilbage til verdenstoppen efter en dopingdom for et par år siden. Khachanov var halvsløj i denne uge i Rusland, men lodtrækningen er gunstig for russeren. 

Der er ingen rigtig store indendørsnavne i den nederste fjerdedel, hvor Busta, Humbert, Fritz og Opelka skal kæmpe om en semifinaleplads. Busta kan bestemt være med indendørs, men spanieren har haft et langt US Open og French Open, hvorfor han kan være mentalt drænet. Server franske Humbert godt, så skal han bestemt regnes med blandt de farligste aspiranter. Humbert var et par partier fra at slå Rublev ud i Skt. Petersburg. Fritz og Opelka har de store server og det tunge skyts til at slå de fleste på en dag, hvor de rammer deres ypperste niveau. Dog har amerikanerne ikke særlig god historik indendørs i Europa

Dimitrov har haft en passende pause efter French Open, hvor han viste gode takter og har et topniveau indendørs, der får odds 11 hos Betfair* til at afspejle noget bulgarsk værdi. 

Grigor Dimitrov vinder ATP Antwerpen til odds 11 hos Betfair Sportsbook*

Bulgareren har haft rigeligt med hvile, siden han deltog i French Open. Topniveauet er godt, og derfor skal odds 11 hos Betfair Sportsbook* være interessant.

Humbert til odds 21 hos bet365* ser også appetitligt ud. Franskmanden var den, der var tættest på at slå Rublev i Skt. Petersburg i sidste uge. Og det er ofte enten eller med Humbert. 

Ugo Humbert vinder ATP Antwerpen til odds 21 hos bet365*

Ugo Humbert gjorde en god figur mod Andrey Rublev i sidste uge, og kan franskmanden vise nogle af de samme takter igen, kan kan gå langt i denne turnering. 

Spil på Ugo Humbert hos bet365