Den svensk-australske tennisspiller kan godt pakke ketcheren væk efter at have fået en karantæne på 7 år for at lade sig tabe med vilje.

Karantænen baserer sig på en kamp tilbage i 2013 i en futureturnering, hvor Nick Lindahl tabte med vilje.

Lindahl har ligeledes flere gange spillet penge på egne kampe, hvilket også er ulovligt og udover karantænen, så skal Lindahl også betale en bøde på 160.000 kr.

Ifølge avisen Sydney Morning Harald er Lindahls telefon blevet aflyttet som en del af efterforskningen, mens der også skulle være beviser for, at Lindahl har hjulpet sine medsammensvorgne med at bortskaffe beviser.

Læs mere

Andre nyheder fra uge 2

9/1 Unibet* reklame-bomber svenskerne

En opgørelse af de første 11 måneder af 2016 viser, at Unibet* har brugt 270 millioner sv.kr på tv-reklamer i Sverige, hvilket overgår alle andre spiludbydere; selv statsbookmakeren Svenska Spel. Unibet* er dermed den fjerdestørste annoncør i Sverige. Herhjemme er Danske Spil* suverænt den virksomhed, der reklamerer mest.

Læs mere

9/1 Overskuddet skrumper hos William Hill

De store PL-spilfavoritter vandt alle på stribe i december, og det betyder, at William Hill må sænke forventningerne til årets overskud med 20 millioner pund. Det fik straks aktierne til at falde. William Hill meddeler, at 2016-overskuddet forventes at lyde på £260 millioner.

Læs mere

10/1 Bagsiden af Lotto-medaljen: Millionærer kimes ned

Ægteparret, som forleden uge vandt 114 millioner i Euro-jackpot, er stået offentligt frem i flere medier. Men faktisk blev parret fra Ølsted frarådet at bryde deres anonymitet. Når man vinder så mange penge på én gang, vil andre også have en del af kagen. Ægteparret er således blevet kimet ned af af mulige, som vil have dem til at donere penge.

Læs mere her - og her

11/1 Danske Spil* kritiserer forslag til ny hvidvaskningslov 

Folketinget er i gang med at formulere en ny hvidvaskningslov, hvor der lægges op til, at forhandlere skal registrere alle spilforslag. Dette møder kritik fra Danske Spil*, der mener, det er en overregulering, der vil ramme de forkerte. I stedet foreslår Danske Spil* registrering af gevinster over en vis størrelse på personers NemKonto.

Læs mere

16/1 Ny Cashpoint-butik åbner i Horsens

I sommer åbnede den første rene Cashpoint-butik på Amagerbrogade i København, og nu følger endnu en. Fredag 20. januar åbner en ny franchise, denne gang i Horsens på adressen Graven 15. Der er åbningsreception fredag mellem 14 - 17, hvor alle er velkomme. Der vil både være mad/drikke samt freebet til 50 kroner til alle fremmødte.