(Oprindelig artikel blev lagt ud 2. januar; opdateret 16. januar - desværre har meget lidt ændret sig).

Al begyndelse er svær, men starten på 2012 og det regulerede danske marked har åbenbart været teknisk sværere end som så for mange af de licenserede bookmakere.

Noget tyder på at det især er de bookmakere der allerede nu har implementeret NemID, der oplever flest problemer (noget som Spillemyndigheden bærer en del af ansvaret for).

Vi bringer herunder en aktuel status for de bookmakere vi har fået rapporteret problemer om.

Mange af bookmakerne er desværre skuffende sparsomme med at give de ramte kunder information om omstændigheder, tidshorisonter mv., så vi har forsøgt at skabe et lille overblik ud fra egne og brugernes erfaringer fra de seneste døgn.

Oversigten forventes opdateret løbende, efterhånden som de enkelte bookmakere får løst deres problemer, eller nye opstår. Har du oplevet problemer som ikke er nævnt herunder (eller har vi beskrevet et problem som sidenhen er løst), hører vi meget gerne om det på [email protected].

Betfair*

Anvender NemID: nej.

Før jul fik alle danske Betfair* kunder besked om at de skulle tilknytte deres CPR nummer til deres spillekonto. Mange nåede ikke det før den angivne deadline, og har efterfølgende oplevet at deres spillekonto er blevet spærret.

Har du en spærret Betfair* konto, skal du kontakte deres danske kundeservice på 32 71 46 61 eller [email protected] og oplyse dit CPR nummer. Herefter vil Betfair* genåbne din spillekonto så hurtigt som muligt - der må dog desværre forventes ventetid (det skulle dog ikke tage mere end et døgn).

Bemærk desuden at juridiske problemer betyder at danskere pt ikke kan spille på Australian Open (og andre begivenheder der foregår i Australien) hos Betfair*. Der arbejdes på at løse det, men Betfair* kan ikke love at det er løst inden AO er forbi.

Betsafe/Betsson

Anvender NemID: ja.

Flere kunder har rapporteret om problemer med at logge ind med NemID, ligesom konvertering af spillekonto fra .com til .dk websitet også har voldt problemer for nogle.

Centrebet

Anvender NemID: ja.

Eksisterende kunder har i øjeblikket problemer med at logge ind på den danske Centrebet-side. Vi afventer besked fra Centrebet omkring en tidshorisont for løsning af problemet.

Ladbrokes

Anvender NemID: nej.

Ladbrokes’ danske side er ikke lanceret endnu, og det sker muligvis ikke før 1. februar.

NordicBet*

Anvender NemID: nej.

Mange eksisterende kunder har haft problemer med at få NordicBet*’s nye danske side til at acceptere når man i forbindelse med sit første login på den nye danske side skal angive sit CPR-nummer.

Pr. mandag formiddag d. 2. januar ser dette problem imidlertid ud til at være løst.

Partybets

Anvender NemID: nej.

Tidligere Partybets-kunder har haft problemer med login, ligesom flere tidligere bwin-kunder har oplevet fejl når i konverteringen af deres bwin-konto til Partybets nye danske side.

For begge problemers vedkommende skyldes det at man skal konvertere/migrere sin tidligere konto til det nye danske Partybets. For kunder der har haft konto begge steder, skal man fortsætte med sin Partybets-konto, mens kunder der kun har haft en bwin* konto skal overføre denne til Partybets.dk. Imidlertid er migrerings-processen pt. ikke teknisk pålidelig, og vi anbefaler alle at afvente yderligere information fra Partybets/bwin før de gennemfører denne konvertering/migrering.

Kunder der er lykkedes med at konvertere/migrere deres konto,  oplever for manges vedkommende pt. fejl i login på Partybets.dk, som melder fejl hver gang man ønsker at logge ind. Det er dog muligt at tilgå sin konto ved at benytte sig af ”Min konto” linket i toppen af siden, om end man stadig ikke vil kunne afgive spil.

Sportingbet

Anvender NemID: ja.

Gamle kunder oplever problemer med at anvende NemID til at logge ind. Nye kunder (oprettet på den nye side efter nytår) har uhindret adgang til Sportingbet. Vi afventer besked fra Sportingbet omkring tidshorisont for løsning af problemet.

De velfungerende

Nedenstående bookmakere oplever pt. ingen problemer ved hverken login eller oprettelse af ny konto. Fælles for disse er at de ikke har implementeret NemID endnu. Disse er:

Bet24 (tilbyder lige nu 1.000 kr. bonus – læs mere)

Bet365* (tilbyder lige nu 1.000 kr. bonus – læs mere)

Betfair* (tilbyder lige nu 333 kr. bonus – læs mere)

Danbook (tilbyder lige nu 500 kr. bonus – læs mere)

Scandic Bookmakers

Unibet*