På en dag, hvor vi både afslutter en måned og påbegynder en ny uge, kan vi berette om tæt kamp i toppen af OddsXperts månedskonkurrence og om en udramatisk afgørelse i ugekonkurrencen.

OddsXpert-konkurrencen i uge 43 blev vundet - med 5 rigtige ud af 5 afsatte tegn og en samlet score på 8,73 - af deltageren med det geografisk præcise navn "KertemindeHallensCafeteria". Fynboen lå også på førstepladsen før søndagens runde og forsvarede fortet ved at score odds 1,83 for Deportivos hjemmesejr over Getafe.

For sejren i OddsXperts ugekonkurrence får det spilleglade cafeteria en præmie på 500 DKK indsat på en Sportingbet-spillekonto. BetXpert ønsker tillykke og sender en mail med nærmere detaljer om præmiens udbetaling.

Men dermed er det ikke nødvendigvis slut med præmiepengene i cafeteriets kasseapparat. "KertemindeHallensCafeteria" er nemlig i høj grad også med i kampen om de præmiegivende pladser i månedskonkurrencen!

I dag er som bekendt sidste dag i oktober og dermed sidste chance for at ændre på stillingen. Sådan ser det ud i toppen før den sidste runde:

1. JNodds 14,31 point
2. KertemindeHallensCafeteria 13,68
3. Gakman 13,52
4. bravoholle 12,35
5. pisnuaf 10,88
6. RuffRyder 10,62

I modsætning til ugekonkurrencen, hvor kun vinderen får en præmie, er der 3 præmier - på 1500, 1000 og 500 DKK - i månedskonkurrencen.

Du kan deltage i OddsXpert-konkurrencen på http://www.betxpert.com/oddsxpert - denne mandag skydes en ny uge og dermed en ny chance for at vinde 500 DKK i gang. Og i morgen er det november og dermed en ny måned.

I dag kan man vælge mellem kampene

1860 München - Aachen
Brest - Sedan
Manchester City - Aston Villa

OddsXpert-konkurrencen er gratis og ganske enkel - hver dag kan du på ovennævnte side finde mellem én og tre udvalgte kampe fra sportens verden med odds fra Sportingbet. Ud fra dagens udvalg, skal du tage stilling til om du vil satse på udfaldet af én af kampene eller ej. Som i det virkelige liv bestemmer du altså hver dag helt selv om du tør tage chancen eller ej... Et afgivet tip koster eet point - men til gengæld er der jo chancen for at få flere igen.

Det handler om dygtighed - og om mod...