Blot 0,58 point skilte nr 1 og 2 i OddsXpert-konkurrencen i den forgangne uge.

Førstepladsen blev snuppet af "Albani" der fik 11,8 point efter at have ramt 6 ud af sine 7 tip. Han fangede blandt andet 4 fede krydser, herunder odds 3,15 for uafgjort i VM-åbningskampen mellem Sydafrika og Mexico.

Nr 2 blev "Dinho" der fik 11,22 point. Han fik ellers fuldt hus - ramte 7 ud af 7 tips - men havde et lavere snit-odds end Albani.

Første- og andenpladsen præmieres med henholdsvis 700 og 300 kr der indsættes på en konto hos Sportingbet (konkurrencens sponsor).


Vinderne får en mail fra BetXpert.

Deltag selv i kampen om 7.000 kr. - hver måned 
Husk, at også du kan få del i præmierne hos Sportingbet. Det eneste du skal gøre er at sørge for at deltage i OddsXpert-konkurrencen og holde tungen lige i munden når du placerer dine tegn. Lige nu kan du byde ind med tips til den nye ugekonkurrence (og den snart overståede maj-månedskonkurrence) på: http://www.betxpert.com/oddsxpert 

I OddsXpert konkurrencen er der hver måned 7.000 kr. på højkant, sponsoreret af Sportingbet. Og det er pærelet at være med - og helt og aldeles gratis.

Så nemt er det  
Hver dag vil der på konkurrence-siden være et udvalg på 3-5 kampe plukket fra dagens sportsbegivenheder, alle listet med odds fra Sportingbet. Ud fra kampene skal du hver dag vælge ét tip du ønsker at satse på for dagen - eller vælge at stå over. Hvert tip koster 1 point, men rammer du rigtigt, scorer du et antal point svarende til det odds du rammer.

Ugentligt uddeles en 1. præmie på 700 kr. og en 2. præmie på 300 kr., og hver måned begaves de 6 bedste deltagere med henholdsvis 1.500, 1.000, 600, 400, 300 og 200 kr. Alle præmiepenge indsættes på en Sportingbet-konto.