Titlen som ugens OddsXpert skiftede hænder i løbet af søndag eftermiddag, hvor et fejlagtigt sats i sidste ende blev afgørende. Inden søndagens kampe lå "alexanderb" i front med 8,30 point og kunne dermed (hvis resultaterne flaskede sig) løbe med sejren uden at afgive tip. Med mandsmod og vilje kastede han sig dog ud i et vovet X i AaB-Brøndby i håb om at sætte al konkurrence til vægs. Men Brøndby fik alle former for klaps i det nordjyske, og satset fejlede. Forud for den sene SAS-liga kamp havde "Brimor" set sit snit til at smutte inden om, med et velplacert 2-tal i kampen mellem Randers FC og AGF, hvor århusianerne hentede sæsonens blot anden sejr. 3,80 point var der at hente for en AGF-triumf, og dette var lige netop nok til at kravle øverst på podiet!

For sejren belønnes "Brimor" med 500 DKK indsat på en Sportingbet konto!

Mandag aften kl. 19.00 starter en ny ugekonkurrence, hvor der fløjtes op i fodbold fra de bedste svenske og danske rækker:
http://www.betxpert.com/oddsxpert

Det er pærelet at være med - og helt og aldeles gratis. Hver dag vil der på ovennævnte side være odds for tre udvalgte sportsbegivenheder fra Sportingbet. Du skal således dagligt vælge hvilket tegn (om noget) du ønsker at satse på. Et afgivet tip koster eet point - med chancen for at få flere igen. Den der henter flest point for ugen/måneden belønnes med præmier indsat på en Sportingbet konto.