Spillefirmaet Betsafe har ikke rystet meget på hånden, når der hidtil har skullet sættes odds på Talent 09-programmerne. Denne gang var anderledes.

Når seks talenter konkurrerer om en plads i finalen i DRs Talent 09-konkurrence er det ikke kun deltagerne, som er nervøse, når anden semifinale skydes i gang fredag klokken 20. Også oddssætter Benjamin Leander fra spillefirmaet Betsafe.com har haft sit at tænke på i løbet af ugen. For hvem skal videre?

"Det har været en gåde, som har været tæt på at holde mig søvnløs", udtaler Leander og uddyber: "Betsafes sikreste holdepunkt er violinisten Vera, som giver en sølle 10’er for hver hundredekrone-seddel satset. Herefter bliver det rigtig, rigtig svært".

Et andet ungt indslag, nemlig søskendeparret Camilla og Jonas Egholm, følger lige efter Vera med odds 1,40 for at tage en finaleplads, mens rimsmeden Kalle Pimp er næste mand til 1,60. Tryllekunstneren Sunny begejstrede Betsafes oddssætter enormt, men han tvivler på, at alle er enige med ham:

"Jeg synes det Sunny præsterede var underholdning og Talent på højt, højt niveau. Jeg kan bare ikke finde ud af, hvor godt han vil stå i en dommerrunde mod eksempelvis Kalle Pimp, som virker til at have en højere stjerne hos Hella Joof, Nikolaj Koppel og Jokeren", siger Betsafes oddssætter.

I den tungere ende af skalaen finder man paradoksalt nok en af Betsafes store forhåndsfavoritter Feridah Rose, som giver indsatsen hele tre gange igen såfremt hun kan synge sig i finalen. Feltet er ganske enkelt for hårdt denne gang.

"Sangerne har haft svære vilkår ved dette års Talent09, og selvom Feridah både ligner og synger som en million, så tror vi på Betsafe ikke, at det er nok i dette ekstremt kompetente felt", afslutter Leander, som dog ikke har Feridah som den største outsider. Den rolle tilfalder trækbasun-spilleren Jeppe, som er oppe i skyhøje 6,00 for at gå videre.

Går videre til finalen - Betsafe odds
Vera 1,10
Camilla og Jonas Egholm 1,40
Kalle Pimp 1,60
Sunny Cagara 2,00
Feridah Rose 3,00
Jeppe Thomsen 6,00