Spillefirmaet Betsafe.com, med oddssætter og Country Manager for Danmark,Benjamin Leander i spidsen, er flere gange blevet taget ved næsen i dette års Talent 09. I fredagens femte LIVE-show er bookmakeren dog ikke i tvivl: Det er også her, at den samlede vinder findes!

 

Danseren Seya tog dommerpanelet med storm og fik Jokeren til at kalde den 19-årige knægt fra Sdr. Felding ”den bedste danser i showet”. Den holdning deler oddssætter Benjamin Leander fra Betsafe til fulde:

 

Seya har noget mystisk og næsten magisk over sig og virker til at have et uendeligt repertoire at spille på. Nu hvor Floor Gangz ikke gik videre fra fjerde LIVE-show virker det endnu mere sandsynligt at Seya går knusende videre i et felt hvor han ikke trues af ret mange”, udtaler Leander i Betsafes ugentlige Talent09 pressemeddelelse, og fortsætter.

 

Personligt er jeg helt vild med ham, og selvom det er vovet at sige, så synes jeg han er mindst en klasse bedre end Nellie og Eva, som allerede er kvalificeret til finalen. Jeg vil gå så langt som at sige, at han også bliver Betsafes favorit i en evt. finale”, uddyber Leander, som har oddset helt nede i 1,15 for en finaleplads til Seya.

 

Skulle forudsigelsen omkring Seya kikse, har Leander en trumf i baghånden: Søskendeparret Jonas og Camilla.

 

De to små charmetrolde var blandt de varmeste favoritter allerede inden Talent 09 LIVE-shows’ne gik i gang. Jeg håber, at fredagens show vil bekræfte, at vi i Betsafe var rigtigt på den, og at de bør få både en semifinale- og en finaleplads”, siger Leander, som mener, at denne fredags show synes som værende det mest forudsigelige indtil videre.

 

Der har været rigtig mange store overraskelser indtil videre, men denne gang synes jeg, at de tre semifinalister skal være ret sikre. Seya, Camilla og Jonas samt cykelartisten Nikolaj virker i en klasse for sig selv”, afslutter den danske oddssætter.

 

Alle odds på Talent 09 fredag aften:

 

Går videre fra femte LIVE-show:

 

Seya 1,15

Camilla og Jonas Egholm 1,40
Nikolaj Moestrup 1,45
Jeppe Thomsen 3,50
Maria Hasselager 4,00
Kalle Pimp 4,00
Sigmund 8,00