De startede i tusindvis, blev skåret ned til 28, og nu er de nede på seks. Talent 09 finalen står for døren på DR 1 fredag aften, og spillefirmaet Betsafe.com har valgt side.

Selvom sangere udgør halvdelen af finalefeltet har Betsafe.com tiltro til klassisk musik i finalen på fredag. 16-årige Vera har i flere omgange fortryllet publikum, og ifølge Benjamin Leander, ansvarlig for Betsafe Danmark, har den unge københavner alt hvad en Talent 09-vinder skal have:

”Vera er først og fremmest dygtig til det hun laver – ekstremt dygtig endda. Derudover er hendes produkt anderledes og specielt, og så tager Vera mange kegler med sin meget jordnære personlighed og sit uimodståelige smil”, lyder de flotte ord fra Betsafes oddssætter.

Flotte ord er der til gengæld ikke mange af når det kommer til den oddsmæssige bundprop, Michael og Maria, som giver astronomiske odds 50 for samlet triumf.

”Det forsmåede ægtepar var i forvejen ikke ret højt oppe på min ønskeliste, og deres pinagtige optræden i forbindelse med Ekstra Bladet-skandalen har garanteret også fået Familien Danmark til at se den anden vej, så hos Betsafe er troen på at de vinder minimal”, siger Leander i sin nådesløse dom.

Tilbage i den rigtige ende af skalaen forfølges Vera kraftigt af Kalle Pimp (2,75), som er gået direkte videre fra både fjerde LIVE-show og semifinalen ligesom danserne Nellie og Eva (3,50) også står med gode chancer, på trods af at være prissat i odds 100 for finalesejr før showet startede.

Odds på Talent 09 finale-showet:

VINDER:
Vera 2,50
Kalle Pimp 2,75
Nellie og Eva 3,50
Camilla og Jonas Egholm 10,0
Jes Holtsø 12,00
Maria og Michael 50,00