Uge 11 i OddsXpert-konkurrencen (præmier på 700 og 300 kr): Blot 0,27 point skilte første- og en tredjepladsen i en tæt kamp om sejren.

 

Efter ikke at have placeret et tip mandag tog "mortenfyhn" stikket i uge 11 af OddsXpert-konkurrencen med seks træffere i ugens øvrige seks dage - herunder Inters sene sejr ude over Bayern München (til odds 3,60) og FCKs uafgjorte resultat i London (til odds 4,75).

Samlet var det nok til at sikre ugens vinder 9,82 points. Førstepladsen belønnes med 700 kr, der indsættes på en konto hos Sportingbet, konkurrencens sponsor.

Nr. 2 i uge 10 - og vinder af 300 kr. indsat på en Sportingbet-konto - blev "the-herre", der sluttede med 9,60 points efter at have misset sit søndags-tip på Wolfsburg-sejr ude over Stuttgart (kampen endte 1-1).

"Fidobias22", der sluttede ugen blot 0,05 points efter "the-herre" må nøjes med en lang næse - han missede ligeledes sit søndags-tip i kampen mellem Stuttgart-Wolfsburg, hvor han havde satset på hjemmesejren. Sammen med de efterfølgende 385 deltagere i ugens konkurrence må han derfor prøve igen i denne uge.

Både "Fidobias22" og "the-herre" kan dog, når det ikke blev til en førsteplads i denne uge, glæde sig over at ligge godt til i månedskonkurrencen, hvor de ligger hhv. nummer fem og nummer tre. Marts-månedskonkurrencen føres i øjeblikket af "biver" med 20,35 points.

Præmievindere, uge 11

Nr. 1: 700 kr (indsættes på Sportingbet-konto): mortenfyhn - 9,82 points

Nr. 2: 300 kr (indsættes på Sportingbet-konto): the-herre - 9,60 points

Vinderne får en mail fra BetXpert.

Deltag selv i kampen om 7.000 kr. - hver måned

Husk, at også du kan få del i præmierne hos Sportingbet. Det eneste du skal gøre er at sørge for at deltage i OddsXpert-konkurrencen og holde tungen lige i munden når du placerer dine tegn. Lige nu kan du byde ind med tips til den nye ugekonkurrence (og den snart overståede marts-månedskonkurrence) på: http://www.betxpert.com/oddsxpert

I OddsXpert konkurrencen er der hver måned 7.000 kr. på højkant, sponsoreret af Sportingbet. Og det er pærelet at være med - og helt og aldeles gratis.

Så nemt er det

Hver dag vil der på konkurrence-siden være et udvalg på 3-5 kampe plukket fra dagens sportsbegivenheder, alle listet med odds fra Sportingbet. Ud fra kampene skal du hver dag vælge ét tip du ønsker at satse på for dagen - eller vælge at stå over. Hvert tip koster 1 point, men rammer du rigtigt, scorer du et antal point svarende til det odds du rammer.

Ugentligt uddeles en 1. præmie på 700 kr. og en 2. præmie på 300 kr., og hver måned begaves de 5 bedste deltagere med henholdsvis 1.200, 800, 500, 300, og 200 kr. Alle præmiepenge indsættes på en Sportingbet-konto.