Den opmærksomme bruger vil have opdaget at linket "Nyhedsbrev" i toppen af alle BetXpert-sider i dag er blevet erstattet af et link til "Min profil".

Dette skyldes at vi i disse dage er i gang med en omlægning af det system der håndterer bruger-registreringer og abonnementer på nyhedsbreve, Dagens Fidus og ekspertmails.

Det betyder at vi har sat alle vores brugere på arbejde for at få alle til at informere os om, hvorvidt de data vi har liggende om hver enkelt er tidssvarende og up to date!

Alt efter hvordan du er registreret hos os pt., skal du foretage en handling for aktivt at hjælpe med at din profil er ajourført.

Nyhedsbrev-modtagere UDEN login til BetXpert
Den vigtigste bruger-gruppe hvad angår denne aktive handling, er de der endnu ikke har en registreret bruger-profil hos BetXpert, dvs. med brugernavn og password.

Er du en af disse brugere der altså udelukkende abonnerer på nyhedsbreve, Dagens Fidus og/eller ekspertmails, og ikke har lavet en bruger-profil med præcis den samme e-mail adresse som du anvender til dine abonnementer, har du modtaget en e-mail fra os med instruktioner om hvad du skal gøre for fortsat at modtage de services du abonnerer på.

Fremover kræver modtagelse af nyhedsbreve, Dagens Fidus og ekspertmails nemlig at du har en registreret BetXpert bruger-profil. Den modtagne e-mail forklarer hvordan du lettest får en sådan!

Fra på mandag d. 21. februar 2005 skifter vi permanent over til de "nye" ajourførte data med udgangspunkt i registrerede bruger-profiler og anvender disse som grundlag for udsendelse af nyhedsbreve, Dagens Fidus og ekspertmails. Så hvis du vil undgå afbrydelser i dine abonnementer på disse services, skal du have oprettet en bruger-profil senest på mandag.

Det skal bemærkes at denne bruger-gruppe selvfølgelig også kan oprette bruger-profiler efter denne dato, men så kan vi ikke garantere at vi stadig har de gamle data liggende, og en bruger-profil skal så oprettes helt fra bunden.

Brugere med login til BetXpert
Er du derimod en af de mere end 2.000 BetXpert-brugere der allerede har en registreret bruger-profil, vil du ved dit næste login blive mødt af en side der viser hvilke data vi har liggende på din bruger-profil, koblet sammen med de data vi har om de mail-services du har tilmeldt dig på den samme e-mail adresse som du har brugt til din bruger-profil. Når du møder denne side, skal du føre dine data up to date før du får lov til at logge ind.

Det er således kun første gang du logger ind du vil møde denne side - herefter skal vi ikke forstyrre mere ;-)

Spritnye brugere
Endelig - er du en af dem der har oprettet sin brugerprofil EFTER kl. 11:30 i dag d. 16. februar 2005, skal du intet foretage dig - så er din profil helt up to date!

Vi har gjort hvad vi kan for at få denne omlægning til at foregå så smertefrit som muligt, og håber derfor også at ajourføringen af data ikke volder for store gener for jer brugere!