Sponsoreret indhold fra Danske Spil

 

Det er 11. gang at Wozniacki er med i French Open, og kun to gange tidligere har hun stået i kvartfinalen. Ifølge Danske Spil*, så bliver det også svært at se danskeren komme dertil i år.

- Vi har odds 2,70 på Wozniacki til at nå kvartfinalen i French Open, mens oddset er 1,40 på at hun ikke gør. Som oddsene indikerer, så bliver det sandsynligvis ikke i år, at Wozniacki får sin tredje kvartfinaleplads i karrieren i French Open, siger Salih Kaya, oddssætter hos Danske Spil* og fortsætter:



- I kampen mod Collins var Wozniacki storfavorit, men det endte med at blive en svær kamp, hvor første sæt først blev afgjort efter tiebreak. Det var tydeligt at se, at grus ikke er Carolines foretrukne underlag.



- Nu har Wozniacki tre kampe igen for at nå kvartfinalen, og i anden runde hedder modstanderen Garcia Perez. Her er hun kæmpe favorit. Det vil derfor være en kæmpe overraskelse, hvis Wozniacki ikke kommer til tredje runde. Derfra, så ser det straks svære ud, siger Salih Kaya.



- I tredje runde ligner det umiddelbart at hun skal møde Cornet, og selvom Wozniacki har et rigtig godt tag på franskmanden, så kan det godt blive en tæt kamp. I ottendedelsfinalen møder danskeren med al sandsynlighed enten Kasatkina eller Navarro. Hvis det bliver en af de to, så skal Caroline nok håbe på at det bliver Navarro. Den indbyrdes statistik hedder 6-2 i Wozniackis favør. Mod Kasatkina derimod, så har Wozniacki tabt to og vundet én. Vi skal kun to måneder tilbage for at finde det seneste nederlag til Kasatkina, hvor Caroline røg ud af Indian Wells.



- Når vi tager de kommende modstandere i betragtning, samt det faktum at grus ikke er hendes favorit underlag, så tror vi at Wozniacki får det svært ved at komme i kvartfinalen til French Open.



Tror du på at Wozniacki kommer i kvartfinalen? Spil på det
her.