FCK, FCM og AC Horsens mangler at overkomme een modstander før CL- og EL-gruppespillet nås, men bookmakerne spår de danske hold en svær opgave...

I Champions League-kvalifikationen har FC København trukket franske Lille, der trods et salg af profilen Eden Hazard er næstfavoritter til Ligue 1-titlen efter PSG. At Løverne står overfor en stor mundfuld ses hos bookmakerne, der holder franskmændene som komfortabel favorit til at kvalificere sig.

Hvem går videre til CL-gruppespillet?

Lille: 1,44 - Sportingbet

FC København: 3,25 - Betsafe og Betsson

I Europa League har AC Horsens trukket Sporting Lissabon og De Gule fra Jylland efterlades ikke mange chancer for avancement hos Betsafe og Betsson, der giver pengene 5,40 gange igen hvis det lykkes danskerne at slå portugiserne.

FC Midtjylland træder ind i turnering her i playoff-runden hvor modstanderen er schweiziske Young Boys. Midtjyderne er det af de danske hold der spås størst chancer for at gå videre, men Young Boys er ikke en nem modstander og tildeles også favoritværdighed af bookmakerne.

Hvem går videre til EL-gruppespillet?

AC Horsens: 5,40 - Betsson og Betsafe

Sporting LIssabon: 1,12 - Betsson og Betsafe

FC Midtjylland: 2,65 - Nordicbet*

Young Boys: 1,61 - Betsafe og Betsson

Kun en lille håndfuld bookmakere har allerede nu odds på de danske holds Europa-færd, så det kan godt anbefales at holde øje med markedet når de resterende bookies følger trop.

Men hvad mener I brugere - springer noget i øjnene allerede nu?