Sponsoreret indhold fra Danske Spil

 

Brøndby og FC Midtjylland står begge foran den sidste hurdle før gruppespillet i Europa League. Men sidste skridt inden europæisk fodbold til efteråret ser på forhånd mere end vanskelig ud for begge danske hold.

Danske Spil* har kigget nærmere på de danske muligheder og værst ser det ud for de danske mestre fra FC Midtjylland. Midtjyderne møder formodet særdeles stærk modstand i form af engelske Southampton med Ronald Koeman i spidsen, mens Brøndby møder græske PAOK, hvor chancerne for succes umiddelbart ser bedre ud.

Oddsansvarlig Peter Emmike uddyber:

- Brøndby vurderer vi står med det bedste udgangspunkt for avancement til gruppespillet til Europa League. Holdet fra Vestegnen har langt om længe fået bedre styr på spillet og tanket selvtillid med storsejren over Viborg. Den græske turnering er endnu ikke startet, og dette taler absolut til Brøndbys fordel, siger Peter Emmike.

Brøndby giver odds 2,70 for samlet sejr over PAOK, mens grækerne kan spilles til odds 1,40.

- FC Midtjylland får det derimod mere end svært mod engelske Southampton. Selvom FC Midtjylland har vist positive takter fra Superligasæsonens start, så er holdet fra Premier League vant til at spille i et langt højere tempo og har i Graziano Pelle og Dusan Tadic to offensive klassespillere. Derfor vurderer vi, at Southampton er klare favoritter til at gå videre samlet, fortæller Peter Emmike.

Tror du FC Midtjylland kan levere en stor overraskelse er der odds 4,50 i vente, mens Southampton står i odds 1,16 for videre avancement.

Finder både Brøndby og FC Midtjylland storspillet frem mere end 12-dobler du dit indskud på Oddset.

Spil på de danske hold i Europa League hos Danske Spil* her: https://danskespil.dk/oddset/fodbold/international/europa-league

Southampton – FC Midtjylland – hvem går videre?  Odds 1,16      Odds 4,50

PAOK – Brøndby – hvem går videre?                        Odds 1,40      Odds 2,70

Både FCM og Brøndby går videre?                            Odds 12,15