Umiddelbart betragtet var der ingen slinger i valsen for vinderen af sidste uges OddsXpert-konkurrence: 7 placerede tips, 7 fuldtræffere og en samlet score på 14,61. Næsten 3 point foran nr 2.

Men bag de suveræne tal gemmer sig et drama på ugens sidste dag hvor en vanvittig fransk kamp via et mål i overtiden endte 5-5. Uden overtidsmålet i Lyon-Marseille - og odds 3,2 for krydset - havde "bobbya" kun haft 11,41 point. Og så ville "kaare_moller" have erobret førstepladsen med sine 11,7 point. Søndag ramte han nemlig odds 4,5 for Esbjergs udesejr over Brøndby.

Men nu blev det altså 5-5 i Frankrig, og "bobbya" snuppede førstepladsen og den medfølgende præmie på 700 kr der indsættes på en konto hos Sportingbet (konkurrencens sponsor).

For andenpladsen får "kaare_moller" 300 kr.

Vinderne kontaktes af BetXpert.

Deltag selv i kampen om 7.000 kr. - hver måned
Husk, at også du kan få del i præmierne hos Sportingbet. Det eneste du skal gøre er at sørge for at deltage i OddsXpert-konkurrencen og holde tungen lige i munden når du placerer dine tegn. Lige nu kan du byde ind med tips til den nye ugekonkurrence på: http://www.betxpert.com/oddsxpert

I OddsXpert konkurrencen er der hver måned 7.000 kr. på højkant, sponsoreret af Sportingbet. Og det er pærelet at være med - og helt og aldeles gratis.

Så nemt er det  
Hver dag vil der på konkurrence-siden være et udvalg på 3-5 kampe plukket fra dagens sportsbegivenheder, alle listet med odds fra Sportingbet. Ud fra kampene skal du hver dag vælge ét tip du ønsker at satse på for dagen - eller vælge at stå over. Hvert tip koster 1 point, men rammer du rigtigt, scorer du et antal point svarende til det odds du rammer.

Ugentligt uddeles en 1. præmie på 700 kr. og en 2. præmie på 300 kr., og hver måned begaves de 6 bedste deltagere med henholdsvis 1.500, 1.000, 600, 400, 300 og 200 kr. Alle præmiepenge indsættes på en Sportingbet-konto.