OddsXpert-konkurrencen i uge 47 bestod af 466 tilskuere til en suveræn magtdemonstration: Vinder blev "landgreen91" med 12,35 point - hele 4,65 foran nr. 2.

Reelt var konkurrencen allerede afgjort efter fredagens runde, hvor "landgreen91" havde samlet 12,65 point sammen og lå langt foran forfølgerne. Derefter kunne han tillade sig et kikset tip lørdag og en beskeden nettogevinst på 0,7 for Manchester Uniteds sejr over West Ham søndag (odds 1,7).

For sejren i OddsXperts ugekonkurrence får "landgreen91" en præmie på 500 DKK indsat på en Sportingbet-spillekonto. BetXpert ønsker tillykke og sender en mail med nærmere detaljer om præmiens udbetaling.

Du kan deltage i OddsXpert-konkurrencen på http://www.betxpert.com/oddsxpert - denne mandag skydes en ny uge og dermed en ny chance for at vinde 500 DKK i gang.

Deltagelse er gratis - og simpelt. Det svære er at ramme de rigtige tegn...

Månedskonkurrencen i november

Ved siden af ugekonkurrencen indeholder OddsXpert også en månedskonkurrence. Her er der 3 præmier - på 1500, 1000 og 500 DKK - i modsætning til ugekonkurrencen, hvor kun vinderen får en præmie.

Den storartede uge 47 for "landgreen91" bragte ham op på fjerdepladsen i månedskonkurrencen med i alt 16,20 point. I spidsen ligger "bsguts" med 18,96 - tæt forfulgt af "steger" med 18,53. "kapta" der førte i sidste uge, er rykket ned på tredjepladsen med 16,75. Der er dog 3 dage tilbage af måneden, og alt kan ske!

Husk, at OddsXpert-konkurrencen er gratis og ganske enkel - hver dag kan du på ovennævnte side finde mellem én og tre udvalgte kampe fra sportens verden med odds fra Sportingbet. Ud fra dagens udvalg, skal du tage stilling til om du vil satse på udfaldet af én af kampene eller ej. Som i det virkelige liv bestemmer du altså hver dag helt selv om du tør tage chancen eller ej... Et afgivet tip koster eet point - men til gengæld er der jo chancen for at få flere igen.

Det handler om dygtighed - og om mod...