SuperXpert 2014: Hvor god er du til at ramme? Deltag i BetXperts nye tips-konkurrence med kampe fra Superligaen og præmier for 20.000 kr, sponsoreret af Danske Spil. Præmierne inkluderer iphones, Apple TV og Oddset-penge.

Konkurrencen går ud på at tippe på kampe fra Superligaen. 1X2 eller Over/Under. Du kan spille singler eller multier - jo flere kampe du kombinerer, des højere odds. Men samtidig er det vigtigt at ramme, for kun vindende kuponer deltager i dysten om præmierne. Så hvor højt tør du gå?

Sæt dine tips her: SuperXpert 2014 

6 runder med start denne fredag

Konkurrencen går i gang denne fredag og strækker sig over seks Superliga-runder i dette efterår. Der er både rundepræmier og præmier til et samlet leaderboard. Derudover er der to trøstepræmier.

Gratis deltagelse

Deltagelse er helt gratis, men nogle af præmierne består i penge til spil på Oddset, så det kan anbefales at have en spillekonto hos Danske Spil. Præmier kan desuden kun uddeles til personer bosat i Danmark.

SuperXpert 2014 afholdes i samarbejde med Danske Spil, som har sponsoreret præmier til en samlet værdi af 20.000 kr.

Præmier

Samlet leaderboard:

1.-præmie: iPhone 6 Plus & Apple TV til en samlet værdi af 6.750 kr

2.-præmie: iPhone 6 & Apple TV til en samlet værdi af 5.950 kr

3.-præmie: ipad MIni & Apple TV til en samlet værdi af 2.650 kr


Runde 1-6:

1.-præmie: 400 kr til Oddset

2.-præmie: 200 kr til Oddset

3.-præmie: 100 kr til Oddset

Ekstrapræmier:

"Trøstepræmier" til de to deltagere som tipper rigtigt i flest kampe gennem hele konkurrencen, og som samtidig ikke opnår præmie i hverken runde- eller Leaderboard-konkurrencerne.
1. trøstepræmie: 300 kr til Oddset

2. trøstepræmie: 200 kr til Oddset


Information

FAQ

Regler