Hvis vi kan med krikker, hvorfor så ikke med fodbold? Inspireret af diverse fælles V75-travboner, har et par foretagsomme forumbrugere taget initiativ til en fælles tipskupon til den kommende weekend. Det er bare at hoppe ombord!

Det drejer sig om bookmakeren Expekts Supertoto XL, der har deadline lørdag kl. 15.25. 14 kampe med tysk, engelsk, italiensk og spansk fodbold skal tippes rigtigt, og lige præcis denne uge er der ekstra 200.000 kroner i puljen, fordi der pga de mange favoritsejre ikke blev udbetalt penge for 10 og 11 rigtige i sidste weekend.

Har man den eneste kupon med 14 rigtige, garanterer Expekt* i øvrigt en gevinst på 100.000 euro.

I mandags opkastede "Steinmejer" i forum idéen om en fælles kupon, og han blev hurtigt taget på ordet af "mobilsvin" (Henrik), der lægger Expekt- og bankkonto til. Nu skal der bare nogle flere deltagere om bord, så chancen for at vinde øges - jo flere penge, jo flere garderinger kan man nemlig sætte. Rækkeprisen er 0,1 euro (0,75 kr.)

Man bestemmer selv sin indsats, og en eventuel præmie fordeles naturligvis i forhold til hver enkelt deltagers indsats. Indbetalingen skal være registreret senest fredag - dvs den skal foretages senest torsdag kl. 21.

Debatten om fælleskuponen kan ses i denne forumtråd: http://www.betxpert.com/forum/display.asp?threadID=12686&ForumID=9#17

I tråden kan man få et indtryk af, hvor mange der hidtil har meldt sig - og man er også meget velkommen til at komme med forslag til tipskuponen.

Steinmejer og mobilsvin sidder med det sidste, afgørende ord, men jo flere bud på tegnene, jo bedre. BetXperts eksperter - især de spanske, engelske, italienske og tyske - må også meget gerne blande sig.

Fredag lægger mobilsvin et indlæg i forum, hvor han kommer med en foreløbig kupon-skitse. Og lørdag kl. 12 holdes en chat, hvor deltagerne for alvor kan diskutere, om det skal være 1, X eller 2...: http://www.betxpert.com/chat/

Sådan deltager du

Vil man være med i fælleskuponen, skal man gøre følgende:

1. Send en mail til [email protected] og skriv hvor meget du ønsker at deltage med. Skriv også dit kontonr (mhp en eventuel gevinst) i mailen.

2. Overfør beløbet til:
Reg. nr. 6610
Kontonummer 0001770924
Pengene skal overføres senest torsdag aften kl. 21 - så betalingen er registreret fredag.

3. HUSK at anføre en tydelig reference ved overførslen, så man kan se hvem der har betalt: Navn og kontonummer. Så er det lettere at registrere din betaling - og udbetale gevinster.

4. Du behøver ikke at komme med bud på, hvilke tegn, der skal vælges - men du er meget velkommen til det. Dels i forumtråden, dels i chatten lørdag kl. 12.

Supertoto-kuponen

1 Wolfsburg - B. München
2 Werder Bremen - Stuttgart
3 Arsenal - Norwich
4 Birmingham - Tottenham
5 Liverpool - Bolton
6 Man. United - Blackburn
7 Newcastle - Aston Villa
8 C. Palace - Middlesboro
9 Fiorentina - Juventus
10 Southampton - Chelsea
11 R. Zaragoza - Valencia
12 Milan - Brescia
13 Bologna - Inter
14 Villarreal - Ath. Bilbao