Er FCM eller FCK mesterskabsfavoritten og kan AaB blande sig i guldfesten? Og hvem skal vi have placeret under stregen sammen med Sønderjyske?

I en rodet, jævnbyrdig Superliga vil de kommende spillerunder sandsynligvis give os en del svar på, hvad vi kan forvente af klubberne i resten af sæsonen.

Førerholdet FC Midtjylland tager imod et formstærkt Brøndby-mandskab i en nøglekamp.

Thomas Franks projekt er til eksamen på MCH Arena, og en sejr vil åbne mesterskabskampen og sende Brøndby blandt kandidaterne. Samtidig vil der for alvor være guldfeber i Herning, hvis FCM tager alle tre point.

Søndag kl. 19:15

FC Midtjylland Uafgjort Brøndby
Odds 2,55 Odds 3,40 Odds 3,10
Betsafe
Tonybet

Se ekspertanalyse her

FC København har 9 point op til FCM, så der er pres på Ståle Solbakken, der kan se frem mod Superliga-braget mod Brøndby og Champions League-kampene mod Juventus og Real Madrid inden vinterpausen.

Der er ikke råd til at miste point, når Viborg besøger Parken.

Hvis Ove Christensen kan hente point mod FCK vil det give et stort boost til Viborg-spillerne og udskyde al snak om nedrykning.

Søndag kl. 17:00

FC København Uafgjort Viborg
Odds 1,40 Odds 5,10 Odds 8,50
Betsafe Tonybet

Se ekspertanalyse her

Efter salget af Nicklas Helenius havde de færreste forventet at se AaB på andenpladsen her halvvejs igennem sæsonen, og ingen havde vel placeret FC Nordsjælland under nedrykningsstregen.

En AaB sejr vil betyde, at vi skal tage nordjyderne seriøst i topstriden, mens FCN med tre point vil vise, at Kasper Hjulmand er tilbage på sejrskurs.

Mandag kl. 19:00

AaB Uafgjort FC Nordsjælland
Odds 2,15 Odds 3,60 Odds 3,75
Tonybet

Taberen af opgøret mellem Randers og OB vil give os en ny nedrykningskandidat. Vi har tidligere haft oprykkerne Viborg og FC Vestsjælland blandt favoritterne til at tage den sidste plads sammen med SønderjyskE, men får Troels Bech ikke point i Randers må nedrykning blive et tema i OB-lejren. På samme måde har Colin Todd også hårdt brug for point for at skae afstand til stregen.

Randers Uafgjort OB
Odds 2,55 Odds 3,50 Odds 2,95
Tonybet

Vi kan få spredt det store midterfelt på NRGi Park.

FC Vestsjælland kom tilbage på vinderkurs med 3-1 sejren i Odense, kan de gentage den bedrift i Aarhus eller skal vi til at medregne AGF blandt medaljekandidaterne?

Søndag kl. 14:00

AGF Uafgjort FC Vestsjælland
Odds 2,05 Odds 3,60 Odds 4,10
Tonybet

SønderjyskE skal virkelig have vendt skuden, hvis de vil undgå nedrykning, og hjemmekampen mod Esbjerg vil være en oplagt mulighed til at starte deres overlevelseskamp.

Det er et interessant opgør, da Esbjerg sandsynligvis ikke har noget imod at straffe et usikkert SE-forsvar med hurtige opstillingerne, når SønderjyskE går i offensiven og jagter sejren. Et nederlag til Esbjerg vil også her gøre nedrykning til et tema.

Fredag kl. 18:30

SønderjyskE Uafgjort Esbjerg
Odds 3,50 Odds 3,60 Odds 2,25
Betsafe Tonybet

Se ekspertanalyse her