Sponsoreret indhold fra NordicBet

Der er blevet scoret bemærkelsesværdigt få mål i de første syv Superligarunder. Ifølge bookmakeren NordicBet* kan vi være på vej mod alle tiders mest målfattige sæson i landets bedste række.

Superligaen er de senere år blevet mere jævnbyrdig. Det har øget spændingen om top- og bundplaceringerne, men det er samtidig gået ud over underholdningen i de enkelte kampe, hvor tilskuerne nu må tage til takke med færre mål. I begyndelsen af 00'erne lå snittet på omkring 3,0 mål per kamp, mens det i denne sæson ligger på blot 2,48 mål. I den hidtil mindst målrige sæson (2009/10) blafrede netmaskerne i snit kun 2,60 gange per kamp, men den rekord kan meget vel blive slået i år, lyder forudsigelsen fra NordicBet*. Sker det, betaler bookmakeren blot pengene 2,30 gange igen.

"De meget tætte kampe i Superligaen betyder, at selv topklubberne først og fremmest fokuserer på at opbygge en god organisation og et solidt defensivt fundament. Med to nedrykkere ud af 12 hold er Superligaen en af de ligaer i Europa, hvor holdene har størst risiko for at opleve en katastrofal degradering," siger NordicBets oddssætter Tonni Munk Jensen og uddyber:

"Når oprykkerne fra 1. division så samtidig får et højere og højere niveau, og man før sæsonen ikke længere kan pege på én eller to stensikre bundhold, så vil det alt andet lige resultere i mere forsigtigt spil og færre mål."

Ender Superligasæsonen 2014-15 som den målfattigste nogensinde (under 2,60 mål i snit)?
Ja 2,30 NordicBet


Find spillet på NordicBet* under Odds - Fodbold - Danmark - Sæsonspil

NordicBet