AaB har et forspring på 3 point ned til FCM, og lykkes det denne søndag at få flere point end midtjyderne, er AaB de nye danske mestre. Vi har set på oddsene.

Superliga-sæsonen 2013/14 kan blive afgjort i søndagens spillerunde, hvor AaB kan sikre sig guldmedaljer, mens AGF og Viborg risikerer at måtte opgive håbet om at havne over nedrykningsstregen.

Meget er på spil i denne næstsidste runde, og det gør det jo yderst interessant at kigge nærmere på oddsene hos bookmakerne.

AaB har haft en forrygende sæson, men det er endnu ikke lykkes at besejre oprykkerne fra FC Vestsjælland. I seneste møde lykkedes det Ove Pedersen at parkere FCV-bussen og slippe fra Aalborg med 0-0, mens Kent Nielsens tropper indkasserede et 1-2 nederlag sidst de besøgte Slagelse.

AaB har dog underholdt med opvisningsbold i deres seneste udekampe, og de har scoret langt flest mål på fremmed græs i denne. Det kan skyldes, at der ofte er bedre plads til omstillingerne fra de fikse AaB-spillere med unge Kasper Kusk, Nikolaj Thomsen og forårsbomberen Lukas Spalvis.

FC Vestsjælland har reelt sikret sig endnu en sæson i Superligaen og AaB er naturligvis favoritter til at tage de 3 point.

Søndag 11. maj kl. 17:00

FC Vestsjælland Uafgjort AaB
5,50 4,10 1,70
Danske Spil
Danske Spil
Unibet

Der er pres på FC Midtjylland efter deres kollaps på Brøndby Stadion. De skal håbe på at AaB smider point samtidig med de kan besejre de forsvarende mestre, FC København.

Forholdet mellem de midtjyske Ulve og Løverne fra Parken har været lidt anstrengt, og FCK jagter revanche for 1-5 nederlaget senest. Så det kan blive en ganske underholdende kamp, hvor Glen Riddersholm skal have samlet truppen efter 1-3 nederlaget og indpisket tro og optimisme i spillerne.

Ståle Solbakken kæmper også for at holde rivalerne fra Brøndby fra bronzemedaljerne, men der kan også være fokus på midtugens pokalfinale mod AaB, så måske de igen stiller uden profiler som Mellberg, Stadsgaard og Nicolai Jørgensen fra start.

Bookmakerne har kampen som helt lige, men FCK har ikke spillet godt i foråret og fortjener et topmotiveret FC Midtjylland-mandskab ikke favoritværdigheden?

Søndag 11. maj kl. 17:00

FC Midtjylland Uafgjort FC København
2,70 3,70 2,70
Unibet Danske Spil
Betsafe

Det kommer vel nærmest til at kræve Houdini-magi, hvis AGF skal slippe væk fra nedrykningsspøgelset. Efter 9 nederlag i træk ligner det nu, at AGF igen må en tur ned i 1.division.

De har dog en glimrende mulighed for at udskyde spændingen til sidste spillerunde, men det kræver en sejr over korkproppen SønderjyskE, der i store dele af sæsonen har været begravet på sidstepladsen, men er alligevel rykket over stregen på et fantastisk forår.

Med en sejr vil AGF komme op på 32 point, samme antal som SønderjyskE, der dog har en markant bedre målscore. AGF´erne har haft meget svært ved at få bolden i netmaskerne, mens en storspillende Okotie har skudt modstanderne i sænk. SønderjyskE kan nu fuldende foråret ved at slå det sidste søm i AGF-ligkisten i søndagens bundgyser på NRGi Park.

Søndag 11. maj kl. 17:00

AGF Uafgjort SønderjyskE
2,65 3,70 2,62
Danske Spil Danske Spil
NordicBet